Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyi egy punci műtét?

Mennyi egy punci műtét?

Figyelt kérdés
Drága? Nem tetszik a puncim és megakarom műttetni. Valaki tudja az árát?
2012. aug. 17. 23:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Csak zavar, hogy ilyen, így néz ki. Nem kritizálta senki, hisz senki nem látta még. De elég, ha én tudom, hogy ilyen. :S
2012. aug. 18. 00:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! Hány éves vagy? Ne szórakozz!

Nőként mondom, hagyd a francba. Senki nem fordul vissza mert egy kicsit kiáll a kisajkad! Ha egy srác le akar veled feküdni, nem fogja átvizsgálni, hogy ez 2 mm-rel kijjebb áll, mint az előzőnek. Le se szarják-pláne ha már az ágyban vagytok. A punci nem egy dísztárgy, nincs is a kirakatban. Akkor meg minek ekkora feneket keríteni neki? Figyelj oda a higiéniádra és tarts rendben a szőrzeted és ennyi. Ha ezeket megteszed, egy pasinak sem lesz egy rossz szava sem.

20N

2012. aug. 18. 00:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én pl.: kifejezetten szeretem a kilógó kisajkat, mert ellehet vele játszani;)

23F

2012. aug. 18. 00:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem is nagy marhaság, és ha csinálnak is ilyet, az biztosan legalább 200 ezer Ft. Arra is gondolj, hogy képes volnál-e x számú orvos és asszisztens előtt kitárni a nemi szervedet. Arról nem is beszélve az is lehet, hogy rontana az orgazmus készségeden, vagyis esetleg nehezebben tudnál elélvezni. Az zavarná inkább a fiúkat, nem a kinézete.
2012. aug. 18. 01:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kilóg, ráadásul csak az egyik oldalt nagy. Szóval furán néz ki. De engem nem a kinézet érdekel, hanem az, hogy kényelmetlen,meg néha dörzsöli a bugyi.

Valamikor kicsit utánaolvastam. Ha jól emlékszem az egyik oldali valami 300 ezer ft. Ha mindkettőt kéne, akkor a duplája.

Amúgy szerintem hülyeség azon agyalni hogy fog gondolni az akivel éppen szexelsz, mert annyira nem érdekli őket. A lényeg hogy punci legyen. A párom oda vissza van érte, és egy szót sem szólt rá hogy valami kifogása lenne ellene. Meg nem is hasonlítgatja máséhoz.

Szóval ha csak a kinézet a gond, hagyd a francba azt a műtétet, és szeresd meg hogy neked ilyen.

2012. aug. 18. 08:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne. Nekem meg 2 centivel balra dől a farkam, most mit csináljak, kalapáltassam egyenesre? Ne viccelj már!
2012. aug. 18. 12:44
 17/20 toth.peter válasza:
úr isten ezt a hülye kérdést
2012. aug. 19. 19:55
 18/20 anonim válasza:
4%
Én szívesen megműtöm neked, alád vágok egyet-kettőt, már nem fog kilógni nyugi.
2012. aug. 24. 10:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Van persze intim plasztika.Kisajak plasztika.Nem nagy dolog állítólag.Én is meg fogom műttetni,ha tudom.Sokan csinálják.Küldök egy oldalt,de ha beírod a googleba,hogy kisajak plasztika,akkor sok képet is kidob,és meg tudsz nézni képeket is,hogy milyen volt előtte,utána.

[link]

2013. febr. 4. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Az egyik oldalon 80 000-150 000 Ft volt az ára a kisajak kissebítésnek.Akkor gondolom így mozog.
2013. febr. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!