Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 16évesen szilikonmell?

16évesen szilikonmell?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és elég kicsik a melleim. Szeretném megműtetni őket, de vajon ilyen fiatalon neki lehet vágni? És kb. mennyibe kerül? Csak mert anyuék nem fognak csak úgy a zsebembe rakni ennyire sok pénzt, úgyhogy dolgozni fogok érte.És tudtok olyan orvost, aki olcsón, de jó minőségben hajlandó megoperálni?
2012. aug. 7. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a műtét "tök olcsó" hanem a hozzá szükséges anyag túl drága. Minimum 600 ezertől felfelé vannak az árak. Ha ennél sokkal olcsóbb lenne az nagyon gyanús lenne. Egyébként igazuk van az előttem szólóknak, 18 éves kor alatt nem műtenek meg.
2012. aug. 10. 14:45
 12/17 anonim válasza:
100%
Én megcsináltattam volna 16 évesen,ha lett volna pénzem.Elvileg 21-ig nő a mell,én 25 vagyok,és ugyanolyan,ha nem kisebb,mint 16-ban volt...a 18-at várd meg,addig spórolj,és akkor csináltasd meg.Mostanr lenne rá pénzem,de annyi a kockázat,h nem merem bevállalni.Szóval vagy én lettem félénkebb,vagy sok a szar sebész,esetleg nagyon felfújja a dolgot a média...
2012. aug. 10. 16:54
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
menjetek már a picsbe a szilikonnal! nincs szarabb mint a műmell! tudatlan banda 16 évesen? elment az eszed? van akinek 18 évesen nő meg...
2012. aug. 10. 16:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha kimész a sarokra hamar összejön az a 600.000.-Ft.

És ha egyszer lesz egy ember aki elvenne feleségül?

Mindig az járhat a fejedben vajon ha én lennék még az eredeti testemmel akkor szeretne??? Látod ez az agymosása a médiának.És sajnos nem csak kis buta fiatalok eszik meg hanem már felnőtt nők is. Mikor ennyi idős voltam mint te maroknyi kis cicim volt, 50 kiló voltam. Most két gyerek szülése után plusz 8 kg három számot nőttek a melleim.40 évesen olyan mintha szilikon lenne beleültetve. Az emberi test az évek folyamán nagyon sokat változik.

Legyen tartásod és add magad ne hazudd a világnak, hogy más vagy.

2012. aug. 10. 22:33
 15/17 anonim válasza:
hát én szerintem csinálhatsz csak nincs értelme a nagy melekért 15/F
2012. aug. 17. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm, annyi idős mint te és az egyik melle megnőtt a másik meg nem. A szülei elvitték plasztikai sebészhez aki azt mondta, csak akkor műti meg ha betöltötte a 18at de a legideálisabb kor tényleg 21 felett van. Van 2 ismerősöm akinek 18 éves korában műtötték meg a mellét, nekik a mai napig semmi bajuk. De őket úgy képzeld el h valóban semmi mellük nem volt.

szerintem ha nagyon zavar csináltasd meg de csak ha betöltötted a 18at

2012. aug. 17. 23:43
 17/17 anonim válasza:

A két gyermekes anyától kérdezném: Ha az ellenkezője történt volna, tehát lefogysz nagyon és elfogy a cicid is teljesen akkor is így vélekednél?

Ezt soha ne felejtse el senki...mindenki a saját életéből indul ki, és nem érez bele mások helyzetébe!

Én úgy gondolom, hogy még fiatal vagy ilyen komoly döntést egyedül meghozni.Nem bántani akarlak ezzel de azt ugye tudod, hogy ez egy altatásban történő, minimum 1-1.5 órás MŰTÉT!!!!

Nem egy fogimplantátum!!!!!

Felépülés min. 4-6 hét +,- kinek mennyi!!!!

Utána sokáig nem igazán tudsz szabadon mozogni, nagyon kellemetlen és fájdalmas beavatkozás.

És után jönnek még csak a finomságok.Ne adja isten mindenféle lehetséges szövődmények, kilökődés, bevérzés,elmozdulás (és még sok minden mást is olvashatsz róla a neten)!!

Mindezek ellenére megértelek nekem se volt cicim soha, mondjuk nekem eszembe se jutott 16-évesen ilyesmi.

Ellenben most, 3 gyerek után!!!:)

Remélem tudtam segíteni!

2013. jan. 3. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!