16évesen szilikonmell?
Ha kimész a sarokra hamar összejön az a 600.000.-Ft.
És ha egyszer lesz egy ember aki elvenne feleségül?
Mindig az járhat a fejedben vajon ha én lennék még az eredeti testemmel akkor szeretne??? Látod ez az agymosása a médiának.És sajnos nem csak kis buta fiatalok eszik meg hanem már felnőtt nők is. Mikor ennyi idős voltam mint te maroknyi kis cicim volt, 50 kiló voltam. Most két gyerek szülése után plusz 8 kg három számot nőttek a melleim.40 évesen olyan mintha szilikon lenne beleültetve. Az emberi test az évek folyamán nagyon sokat változik.
Legyen tartásod és add magad ne hazudd a világnak, hogy más vagy.
Van egy ismerősöm, annyi idős mint te és az egyik melle megnőtt a másik meg nem. A szülei elvitték plasztikai sebészhez aki azt mondta, csak akkor műti meg ha betöltötte a 18at de a legideálisabb kor tényleg 21 felett van. Van 2 ismerősöm akinek 18 éves korában műtötték meg a mellét, nekik a mai napig semmi bajuk. De őket úgy képzeld el h valóban semmi mellük nem volt.
szerintem ha nagyon zavar csináltasd meg de csak ha betöltötted a 18at
A két gyermekes anyától kérdezném: Ha az ellenkezője történt volna, tehát lefogysz nagyon és elfogy a cicid is teljesen akkor is így vélekednél?
Ezt soha ne felejtse el senki...mindenki a saját életéből indul ki, és nem érez bele mások helyzetébe!
Én úgy gondolom, hogy még fiatal vagy ilyen komoly döntést egyedül meghozni.Nem bántani akarlak ezzel de azt ugye tudod, hogy ez egy altatásban történő, minimum 1-1.5 órás MŰTÉT!!!!
Nem egy fogimplantátum!!!!!
Felépülés min. 4-6 hét +,- kinek mennyi!!!!
Utána sokáig nem igazán tudsz szabadon mozogni, nagyon kellemetlen és fájdalmas beavatkozás.
És után jönnek még csak a finomságok.Ne adja isten mindenféle lehetséges szövődmények, kilökődés, bevérzés,elmozdulás (és még sok minden mást is olvashatsz róla a neten)!!
Mindezek ellenére megértelek nekem se volt cicim soha, mondjuk nekem eszembe se jutott 16-évesen ilyesmi.
Ellenben most, 3 gyerek után!!!:)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!