Szerintetek normális ez?
Figyelt kérdés
Kb. 2 éve leszedettem egy anyajegyet ami az arcomon volt található. Azon a vékony rétegen helyezkedett el a szemem alatt, de nem közvetlenül. Borsó nagyságú volt, de lapos.Már két éve leszedettem, de még mindíg piros avágás, voltam fül-orr gégészeten és azt mondták, hogy fel van nyílva belűrol a heg. Szerintetek normális, hogy ennyi idő alatt nem gyógyult be? 14/L2012. júl. 25. 09:54
1/3 anonim válasza:
Nem. Kenegeted rendesen? Hogyan szedték le? Piszkáltad? Nem feszül ott nagyon a bőr?
Szerintem menjél vissza bőrgyógyászhoz, mert az, hogy mit mondanak fül-orr-gégén az egy dolog.
2/3 anonim válasza:
mi köze van anyajegyhez a fül-orr-gégészethez? miért nem bőrgyógyászhoz mentél?
3/3 A kérdező kommentje:
Bőrgyógyász szedte le, de egyszer volt gond az orrommal és akkor megjegyezte a doki a gégészeten, hogy valami baja lehet... Az első válaszolónak: igen valószínű vissza megyek. Nem kapargatom, kenegetem rendesen krémmel amit adtak :)
2012. júl. 26. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!