Ti eltávolítanátok a helyemben ezt az anyajegyet?
Ti eltávolítanátok a helyemben ezt az anyajegyet?
A szemem sarkánál a szemöldököm alatt van egy kb 3-4 centis anyajegy (szóval elég nagy).
Nagyon zavar engem ez az anyajegy mert eléggé csúnya is és feltűnő helyen is van.
Szeretném ha el tudná távolítani egy orvos de félek tőle mert eléggé közel van a szememhez :S
Szerintetek el tudnák távolítani probléma mentesen?
Eléggé parázok..
Amúgy ezt mivel szokták eltávolítani?
Ha zavarna akkor igen,eltávolíttatnám.
Biztosan van rá megoldás,ezt egy szakember tudná pontosan megvizsgálni és utána megmondani.Ha ennyire zavar akkor érdemes lenne elmenned,legalább megtudod,mert itt senki se tudja neked ezt megmondani.Általában a problémás anyajegyeket szokták eltávolítani,nos nem tudom,hogy ez annak számít-e.Gondolom igen,ha nagy stb...
Az anyajegy eltávolítását minden esetben plasztikai sebész vagy bőrgyógyász végzi, az eltávolított anyajegyet pedig szövettani vizsgálatnak vetik alá. A beavatkozásra helyi érzéstelenítésben kerül sor, és a Magyar Bőrgyógyászati Társulat ajánlása alapján az anyajegyeket sebészi úton, kimetszéssel távolítják el, mert a lézerrel, kikaparással, egyéb úton történő eltávolítás nem ajánlott! Az anyajegy eltávolítása után a bőrünket nem érheti víz a varratszedésig, illetve a gyógyulásig.
Ne parázz. Senki nem fog megvakítani.
Én őt ajánlom neked: Nagyon jó fej és nagyon képzett doki.
Az eljárás pedig amit alkalmaz heg nélkül gyógyít. Pár percig csíp de aztán semmi. És nem kell trancsírozni. Szerintem a szemed is meg tudja csinálni vele.
Szedesd le. Ne félj, nem fog fájni. Szikével vágják ki.
Az orvosok ennél sokkal-sokkal pontosabban is tudnak dolgozni, semmi baja nem lesz a szemednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!