Írnátok tapasztalatokat Dr. Péter Zoltán plasztikai sebésszel kapcsolatban? (Debrecen)
Műtétre készülök és már voltam Dr Fábián Zsoltnál. Ő nagyon szimpatikus volt, viszont gondolkozom rajta, hogy megejtek egy konzultációt a fent említett orvossal is.
Olyan emberek véleményére lennék kíváncsi akik már voltak nála konzultáción/műtéten. Mint emberről és mint orvosról is érdekelnének a vélemények /tapasztalatok!
Valamint még arra lennék kíváncsi, hogy mennyit kért a konzultációért ill. hogy kinek mennyibe "fáj" az adott műtét?
Orrplasztika
Neked van valami tapasztalatod a dokival kapcsolatban?
Én már beszéltem vele emailen, elmondtam a problémám ott látatlanban nekem 400 ezret mondott. Aztán most felkerestem telefonon is. Éppen szabadságon volt, azt mondta 30.tól dolgozik és majd akkor tárgyaljunk, de nekem is szimpatikusnak tűnt.
Az utolsó válaszoló írna nekem privátot? Esetleg küldenél egy képet az orrodról? Mikor mész műtétre??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!