Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit jelent zsírleszívásnál az...

Mit jelent zsírleszívásnál az egy területnyi rész? Mert nem mindegy.

Figyelt kérdés
Nekem az egész fenekemet, csípőmet és combjaimat le kellene szívattatnom és kíváncsi vagyok, hogy ez mennyiből jönne ki.
2012. jún. 28. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Inkább fuss.
2012. jún. 28. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:

szia,amit irtal 1 millio körül.

én nem voltam dagi,csak szülés utan maradt egy kis hasam,csipőm.

ez volt 450 eezr.

egy évig jó volt kb aztan visszajött.

hiába fogadtam meg h nem fogok enni.

volt több plasztikai mütétem,de ez volt a legborzalmasabb,senkinek nem ajanlom.

2012. jún. 29. 09:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Olvastam én is, hogy nem kellemes a lábadozás. Bevállalnám, csak olvastam, hogy nem mindenkinek tartós az eredmény sajna. Elég sokba kerül, azért nem mindegy, hogy mire ad ki az ember a mai világban.

Futni meg nem fogok, mert 20 perc után kezdi el az ember égetni a zsírt, annyi idő alatt meg kifulladok. Utálok futni, inkább leszívatom a zsíromat.

2012. jún. 30. 12:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Lustaság fájna....
2012. jún. 30. 12:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Az vagyok, de szerintem nem vagyok egyedül. És? Ha nem lennének lusta emberek, akkor kevesebbet keresnének a plasztikai sebészek.
2012. jún. 30. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem mert attól ott van a mell orr száj fül amit ha nem sportolsz nem változik na de ez hogy vki elmegy leszivatni magát... áá
2012. jún. 30. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is visszajött és 800 ropi volt.megbántam.fel evig volt jdonde a bör lazabb lett.a tenyernyi meg szo szerintvegy atlagtenyernyi.de ha sokat szivatsz nem ugy szamoljak.de mondom nem erte meg nekem.
2012. jún. 30. 23:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi a segítségeket. Nem vagyunk egyformák. De meggondoltam magam. Inkább elmegyek konditerembe és szedem a zsírégetőket.
2012. júl. 2. 11:46
 9/11 anonim válasza:

Szívasd le magad. Szedd a zsírégetőket. De a kitartásod mindig is a nulla alatt lesz.:)

Figyelj, fogadd meg a tanácsom és nézz utána hogyan diétáznak a testépítők, ők tudják a legjobban hogy hogyan kell mivel ebből élnek. Havonta 4kg zsírt is le lehet adni köknnyedén bármilyen zsírégető, küszködés vagy zsírleszívás nélkül úgy, hogy az izmod is megmarad.

lustaság helyett használd a fejed

2012. júl. 2. 19:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Elkezdtem tornázni

:)

2012. júl. 26. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!