Mennyibe kerül egy ilyen műtét?
Figyelt kérdés
Az alsó ajkam sokkal vastagabb,mint a felső.Ezért szeretném megműttetni.Kb. mennyibe kerül egy ilyen műtét? Maga a műtét mennyire kellemetlen? Jár-e valami különösebb kockázattal?
A válaszokat előre is köszi!
2012. jún. 15. 21:29
1/7 anonim válasza:
Mármint szeretnéd feltöltetni a felső ajkad?
2/7 A kérdező kommentje:
igen nem lett egyértelmű a kérdés,ezért bocs!
férfi vagyok és az alsó ajkam szeretném kisebbre alakíttatni
2012. jún. 15. 22:22
3/7 anonim válasza:
de hát ez tök normális.. az alsó ajkak állt. vastagabbak mint a felsők..az a csúnya amikor fordítva
4/7 A kérdező kommentje:
igen ez általában így van,de nekem aránytalanul vastag az alsó a felsőhöz képest és ez engem zavar
2012. jún. 19. 13:21
5/7 anonim válasza:
értem..sajnos nemtom h mennyibe kerül..érdeklődj plasztikai sebésznél de én nagyon félnék h baj lesz belőle vagy csúnya marad a heg:s
6/7 anonim válasza:
Miért nem csak folyadékot tölteszt bele? Pár 10ezer ft, ha nem tetszik x hónapon belül úgy is felszívja magát.
7/7 A kérdező kommentje:
írtam,hogy nem a felsőt szeretném feltöltetni, hanem az alsó kisebbre csináltatni!
2012. jún. 29. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!