Van nem cserélendő implantátum? Amit egyszer betesznek
és kibír, kb 60-70 évet?
Figyelt kérdés
és szülés után kell csináltatni, amikor már nem jön több gyerek, meg szoptatás?
egyre sincs pénzem évtizedek alatt gyűjtögetek, nemhogy x éven belül még egy műtétre, gyerek mellett fizetni..
2012. jún. 14. 17:30
1/9 anonim válasza:
Nincs, mindegyiket 10 évente cserélni kell.
2012. jún. 14. 17:37
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :(
2012. jún. 14. 17:43
3/9 anonim válasza:
Nem így van, sok nő azért cserélteti ki, mert megunja. Ha nincs panasz, akkor nem kötelező cserélni a modern implantátumokat
2012. jún. 14. 18:23
4/9 anonim válasza:
Pedig sajnos igen, kell cseréltetni. A másik, hogy gondolj bele még ha nem is kéne, bármi történhet vele az idők során, ahogy látjuk is a tv-be a sok cserés melltulajdonost. Ha mű melled van, bizony közbejöhet, hogy lesz még több műtéted is az életed során!
2012. jún. 15. 11:38
5/9 anonim válasza:
már olyan implantatumok vannak ami életed végéig kitart!
azert szoktam cserelni,mert megunjak.
amilyen nekem van azt 10 évre van,de ma már olyat gyártanak ami egy életre szól,az enyém 6 éves.10 év utan is bent maradhat az enyém ha nincs vele problema.
2012. jún. 15. 22:15
6/9 A kérdező kommentje:
jelenleg implantátom van már bennem, csak a egy csonttörésem miatt, arra is egyik doki azt mondja forradás után ki kell venni, másik azt mondja, csak panasz esetén, amúgy életem végéig maradhatna.
így igazodjon el az ember.
de gondolom a melleknél is így van valahogy. a válaszokból összerakva.
2012. jún. 16. 17:35
7/9 anonim válasza:
Az életre szóló garancia azt jelenti hogy csere eseten ha gond van ingyenes a betét.nem maradhat örökre benn. Kb 5 éves tapasztalat van ezekkel a betétekkel amugy amikre most életreszóló a gari.
2012. jún. 27. 21:40
8/9 anonim válasza:
Én voltam konzultáción,a mai implantok már maradhatnak addig amíg nincs velük probléma. Nem kell kivenni őket mint régen 10év után,újra,újra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!