Lányok! Titeket zavarna ha a pasin van egy műtéti heg? Konkrétan egy vakbél műtét helye. A test pedig kidolgozott és szép barna.
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 17:13
1/13 anonim válasza:
Engem nem. Erről igazán nem tehet, inkább az ápolatlanság a probléma, nem az ilyesmi. :)
3/13 anonim válasza:
Mért? Van akit zavarna? Eszem áll meg..
4/13 anonim válasza:
Nekem van egy nagy vágás jobb oldalt a bordáim mentén a mellizmomtól körbe egészen a lapockámig és még sok apró heg (csövek helye) és egy vágás is a nyakamon. És a mellkasom is kicsit asszimetrikus lett a műtétem miatt, de sokat sportolok és próbálok javítani rajta. Szerintetek? :| (Vélemény?)
5/13 anonim válasza:
Szerintem, akinek ez a fontos, az egy idióta.
6/13 anonim válasza:
szia ! a páromnak is van (szintén vakbélműtét) és engem mindig beindít ....
19/L
7/13 anonim válasza:
szerintem is kifejezetten szexi :) 20/L
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna! És a 4. válaszolónak is ugyan ezt üzenem! :)
9/13 anonim válasza:
Elképzelem, amint valaki undorodva fordul el egy ilyen embertől, aztán a következő héten kórházba kerül vakbélgyulladással...
10/13 anonim válasza:
Sokkal inkább ha büdös lenne,koszos,igénytelen...hm,nem?!Gondolkodj már el ezen!Hogy mik vannak..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!