Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Gondolkozzak el plasztikai...

Gondolkozzak el plasztikai műtéten a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Messziről nézve még szépnek mondható az arcom, egy szögből nézve tényleg szép és mondták már. Azt mindig tudtam, hogy ferdék a fogaim, kettő csálén áll. Új környezetbe kerültem és itt meg basztatnak, hogy csúnya vagyok. Mert ha nekik sem, akkor másnak miért tetszenék? Szerintem az orrommal kéne valamit kezdeni és finomítani a vonásaimon.
2012. jún. 8. 18:43
 1/10 king20000 válasza:
82%
Szerintem egyáltalán ne kezdj semmit az arcoddal plasztikai műtéti szempontból! Ne érdekeljen az ő véleményük! Ha esetleg nem tetszel magadnak, megpróbálhatnál valamilyen sminket használni, vagy valamit változtatni a megjelenéseden! Az a lényeg, hogy te szépnek gondolod magad, és magabiztos legyél!! :)
2012. jún. 8. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:

mennyirol messze nezve..?:)

es most akkor fog vagy orr..?

melyik ketto all csalaen..? marmint fog..

es mennyire..?

akkor ezek szerint mar most gondolkodsz plasztikan..

ha uj vagy akkor lehet csak azert piszkalnak..

nem tudom mennyi idos vagy.. es hogy nezel ki..

de kitartast

garantalom, h nem annyira rossz mint hiszed

sajat tapasztalat..

2012. jún. 8. 21:11
 3/10 A kérdező kommentje:
A két szemfogam ál kicsit ferdén. Az orrom meg pisze és nem tetszik. Bélyegképeken kicsiben tök szép az arcom, de nagyban nem. Ezért gondolom, hogy nem szépek a vonásaim.
2012. jún. 9. 17:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogyha plasztikai műtétre adod a fejed akkor csakis magad miatt csináltasd és ne más miatt.Ne érdekeljen hogy más mit mond.Ha magadnak tetszel akkor ne műttesd magad , de ha nem tetszel magadnak akkor csináltasd meg magad.
2012. jún. 9. 20:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, csak már nagyon lerombolták az önbizalmamat. És most már egyre kevésbe hiszek önmagamban, ráadásul mindennap éreztetik is velem az irigységből kialakult véleményüket. Régen mégcsak eszembe se jutott volna műtétre gondolni, de a régebbi képeken sem tetszek magamnak.
2012. jún. 10. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok módja van annak, hogy a (vélt) hibákon kicsit javítani lehessen, pl. smink, frizura. Eszembe nem jutna ilyen komoly műtétet vállalni, hacsak nincs nagy problémám! Engem is sokat bántottak egy testi hiba miatt, aztán hosszú évek után rájöttem, hogy rosszabbul is járhattam volna és csak a saját életemet teszem tönkre, ha a csúfolódásra figyelek. Nem mondom, hogy nem kapok megjegyzéseket manapság, de csak elvétve, és hihetetlen, hogy mennyire nem tud már érdekelni. Aki mást csúfol, az gyenge, tudd be ennek és szánd meg, mert ő érdemes a szánalomra! :)
2012. jún. 11. 12:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, lassan kezdek hozzászokni. Amúgy a fogszabályzótól azért félek, mert hátha még jobban, azért is elkezdenek csúfolni. A szüleimet sem értem ha látták milyen csúnya lettem legalább fogszabályzásra elvihettek volna. A legtöbb embernek ilyenkorban már volt, szerintem csak rontana az önbizalmamon a fogszabi. Hány éves korig változik az arc?
2012. jún. 11. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Az arc folyamatosan változik, persze csak apró részletekben. Nekem 2 és fél évig volt fogszabályzóm, 18 voltam, mikor levették. Soha nem csúfoltak miatta (azok, akiknek adok a véleményére, mert az agyatlanoktól nincs mit várni :D ). Ha úgy gondolod, minél előbb fordulj ezzel orvoshoz, ott majd minden kérdésedre választ kapsz.
2012. jún. 11. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:

amíg nem tudod igazán mi rontja el az összképet, bele se kezdj

a lehet, meg szerintem, meg talán az akár még rondább összképet is eredményezhet a végén.

2012. jún. 14. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán bevállalhatod a fogszabályzót. Ha csesztetnek miatta, akkor is. Képzeld el milyen irigyek lesznek akkor amikor lekerül. A pisze orrot meg szeretjük.
2012. júl. 18. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!