feltöltette a száját, és szilikont rakatott a mellébe. szerintem egyik beavatkozásra sem volt szüksége, nekem az eredeti ezerszer jobban tetszik.
2009. júl. 1. 16:08
3/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki sokkal jobb mint az első!
Csak az a baj hogy tisztára meglátszik hogy mű...
érted...
2009. júl. 1. 16:08
4/34 anonim válasza:
És szilikon száj, és póthaj. Sokkal szimpatikusabb átlagos lányként:(
2009. júl. 1. 16:09
5/34 anonim válasza:
Ne szomorítsátok el! Nekem tetszik nagyon sokkal jobb az összhang!! csak az a baj hogy látszik hogy mű mell...
Sose lesz olyan mint egy igazi nagy :(
2009. júl. 1. 16:11
6/34 A kérdező kommentje:
Egyébként nem látszik, meg másik képeken sem tudom megmondani én sem, de úgy halottam az orra is át van szabva.
7/34 anonim válasza:
Gusztustalan. Egy ember legyen olyan,mint amilyennek az anyja megszülte,egy idegen anyag a szervezetben semmi jóra nem vezet. De hát mindenki azt csinál amit akar,ez az én véleményem volt.
(Sokan nem tudják hova tenni a pénzüket,és ilyen aberáltrágra költenek)
8/34 anonim válasza:
Gusztustalan. Egy ember legyen olyan,mint amilyennek az anyja megszülte,egy idegen anyag a szervezetben semmi jóra nem vezet. De hát mindenki azt csinál amit akar,ez az én véleményem volt.
(Sokan nem tudják hova tenni a pénzüket,és ilyen aberáltságra költenek)
9/34 anonim válasza:
Szerintem rettenetesen csúnya!Nagyon mű igen csunya de hát ha vkinek ez tetszik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!