Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai műtétet lehet...

Plasztikai műtétet lehet hitelre fizetni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy teljesen gátlásos vagyok a melleim miatt.

Sosem voltak valami gyönyörűek, de most szülés után egy katasztrófának érzem. Utálok a tükörbe nézni, undorodom tőle és még a húszas éveim elején járok, nem akarom így leélni az életemet.

Tudja valaki, hogy hozzávetőlegesen mennyibe kerül egy ilyen műtét? Van olyan aki olcsóbban vállalja? Lehet hitelt kérni?

Köszi előre is a segítséget!

2012. jún. 2. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

szabadfelhasználású hitelt gondolom lehet. a nagyon olcsót nem ajánlom, mert az erősen a minőségére mehet.....

aesthetica rendelőrö tudok, nézz utána

2012. jún. 2. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Itt is úgy van mint az autóhitelnél,hogy ha nem fizeted viszi a bank,csak itt a melleidet?
2012. jún. 2. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
A hitel és a részletfizetés nem ugyan az. Ha az orvos belemegy hogy szerződést köt veled arról hogy részletekben fizeted akkor jó. Banki hitelt viszont nem ajánlanék ilyen meg nem térülő befektetésre mert ha nem tudod fizetni akkor ingóságbehajtás lesz a vége
2012. jún. 2. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:

A műtéteknél nagyon is mutatja az ár a minőséget.

A normál piaci ár 600-800 ezer között van. Ez alatt valamit csúnyán kispórolnak, efelett pedig már a doki "márkanevét" kell megfizetni.

Jelentős anyagköltsége van egy ilyen műtétnek: maga az implantátum 300 ezer körül van kiskereskedelmi áron, a műtőben ott a sebész, az altatóorvos, két műtősasszisztens (négy ember munkadíja kapásból - én nem szerettem volna se ideges sebészt, se alulfizetett altatóorvost). Szintén nem olcsók az egyszer használatos eszközök, illetve az altatókoktél, meg a bika adag antibiotikum, amit beléd folyatnak a műtét alatt. Műtét után 3-4 tasak infúzió, plusz fájdalomcsillapító infúzió. Egy éjszakát bent kell maradni, ellátási költségek.

Önmagában az 150-200 ezer forint, hogy reggel a teljes stáb megjelenik a helyszínen, mert őket ki kell fizetni, akkor is, ha a páciens reggelre lebetegszik és tolni kell a műtétet.

Ja, műtőbérlés díját, illetve az egyéb asszisztensek (az irodában) és a rendelő közműdíjait nem is említettem.

Tehát a nagyon olcsó műtétnél gondold végig, hogy miből nemf ogsz a fentiek közül minőséget kapni. Öreg, alig működő gépek fogják felügyelni az életfunkcióidat?

Ideges lesz a sebész és/vagy az altatóorvos?

Rossz, gyenge minőségű lesz az implantátum?

Még képzetlen, fiatal a sebész, ezért dolgozik olcsón, önköltségi áron?

2012. jún. 3. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként az olcsó műtéteknek rendre híg a leve, sok olyan lánnyal találkoztam, aki beugrott a kedvező árnak, aztán néhány hónappal később újra kellett műteni (akkor már inkább kifizették a piaci árat), mert korábban elcseszték a műtétet.

Így gyakorlatilag dupla annyiba került nekik az egész történet.

2012. jún. 3. 21:37
 6/6 anonim válasza:
Kedves harmadik! Van olyan orvos,aki belemegy a részletfizetésbe?
2012. jún. 24. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!