Van olyan aki a fenekébe rakat szilikont?
Figyelt kérdés
láttam filmbe hatalma fenekű néger lányokat.az szilikon, vagy mitől olyan? L2009. jún. 26. 20:26
1/10 anonim válasza:
Egyszer volt a tévében, hogy ilyen is van. Mondjuk a néger lányoknak lehet, hogy természetes...
2/10 A kérdező kommentje:
hát nemtudom azt hogycsinálják.de elárulhatnák a titkát:)
2009. jún. 26. 20:40
4/10 anonim válasza:
van ilyen, de a néger lányoknak általában ilyen alapból, széles a csípőjük is
5/10 anonim válasza:
Magyarországon évente kb. 2-en rakatnak be fenék implit. Nagyon nem szép, a néger láynoknak olyan a feneke. Szerencsések. Monique Covet-nek van! Nézd meg, nekem nem tetszik. Sok edzéssel lehet kerekíteni a feneken. :)
6/10 anonim válasza:
Uncsi tesómnak is nagy a feneke, és 100% természetes!! :)
De sztem tök undi, h implantátumot rakatnak be.. És ha 1x történik velük vmi baleset és kilyukad, v megreped az implantátum mit csinálnak??Betokosodik utána elrákosodik.. Áhh fujj. Belegondoltam és kirázott a hideg!! :S
7/10 anonim válasza:
Nekem is nagy van, és természetes, hátrafelé szépen kerekedik.
Ez meg nagyon gázul néz ki, biztos nem minden implantátum ilyen okádék. De ez a nő alapból borzasztó alakú. Mint etgy sáska mellekkel...
8/10 anonim válasza:
Állítólag Beyoncénak is van!! Attól van ilyen darázs dereka meg feneke vagy mi..
9/10 anonim válasza:
Cöhh én örülnék, ha kisebb lenne, ezek meg nagyobbítják? Egyenek inkább zsíroskenyeret, az olcsóbb xD Utálom a műnőket. 16/l
10/10 anonim válasza:
Utolsó, az a baj, hogy nem mindenki oda hízik.
Én sem, sajnos...
És ha lenne rá pénz, lehet, hogy megcsináltatnám, de nem biztos, mert volt vmi sztár (egy csaj), aki meghalt tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!