Fijuk, Jánykák! Hun csinátathatta a száját Geronazzo Mária?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszik az orcája. Önök szerint?2009. jún. 20. 22:35
11/21 A kérdező kommentje:
kérlök tiktököt, ne csaljatok be a mánásba. ez humbuk, vagy tényleg megcsókojjam a porszívókészüléköt?
2009. jún. 22. 18:04
12/21 anonim válasza:
hájájj dá porosztosan böszélgetünk ... maradj már a 90 éves néni aki sosa látott még autót az beszél így, a 90 éves néni meg nem 22:35-kor fog kérdést kiírni egy oldalra és nem plasztikai műtétről fog kérdezni... :DD úgy, h ez tényleg kamu "humbuk" kérdés :DD amúgy az ajánlat nem humbuk és nincs semmi féle "mánás" a porszívót kell megcsókolni! sok sikert :DD
13/21 anonim válasza:
HÁT SZERINTÖM MÁRÁDJ A PORSZÍVÁÓ KÉSZÜLÉK CSOKOLGATÁSÁNÁL!meg nem hiszöm h a párászemböröknek sok píze lenne műtítre!
aza jáú! majd olyan lessz a szád mindtha a mánásba ettöl vóna!;-)
15/21 A kérdező kommentje:
jáj, engömet mindenki kinövet :(
2009. jún. 30. 22:07
16/21 anonim válasza:
Nem nevetünk ki! Csak látszik hogy ez kamukérdés...
Meg ha esetleg tényleg IGAZÁBOL[!!] szeretnél olyan nagy lufis izét[xd] akkro csak tanácsolom neked hogy kíméld meg magad a rosszindulatú beszólsoktol, amik az utcán várnak majd rád..mert az emberek nem hagynák szó nélkül..
17/21 anonim válasza:
Figy, szerintem a plasztikai sebésze otthonhagyta a szemüvegét, és anélkül műtötte, különben csodálatos szájacskája van, édes lehet, amikor csücsörít. De megpuszilgatnám, jajjjj, azok a kis szexi ajkak!! Cuppppp!
19/21 anonim válasza:
A hunoknál csináltatta:D jesszus.de parasztos itt valaki:D látszik,hogy valami gyerek szórakozik.unatkozol babám?:D sztem még a normális férfiaknak sem tetszik ekkora bili száj:D
20/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs de úgy nézki mint a Füli, Büdi és Pálcika -ból a Pálcika :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!