Békéscsabán hol tudok szemöldököt tetováltatni olcsón?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 19:57
1/7 anonim válasza:
azt nem tudom, de van egy véleményem: a szemöldöktetoválás mostanában már "kiment a divatból" ráadásul nem is olyan szép. Szerintem szedesd ki, és szemceruzával rajzold be
:)
2/7 anonim válasza:
az elsőnek üzenném: nem láttál még normális szemöldöktetoválást, mert az most éli fénykorát.
kérdezőnek: én is csabai vagyok, de nem tudok róla, hogy ott bárki csinálna aki minőségileg is jó. én szegeden csináltattam :)
21L
4/7 anonim válasza:
Gyóni Géza utcán esetleg a Bellis kozmetika? Ott régen csináltak, igényes, szép munka.
5/7 hajnionline válasza:
Èn is làttam màr jól megcsinàlt tetkót, de tènyleg nem divat, nem is volt sokàig, kimondottan taszító. Ezt bàrmilyen szèpsègipari, divatipari szaki megmondja. Persze ha nulla szemöldök van, akkor talán èrthető... Szüksègből.
6/7 anonim válasza:
véleményem szerint nem szép, meg én csak idős nőkön szoktam látni
7/7 anonim válasza:
Az árat nem tudom, de egy ismerősömnek az Estilla kozmetikában csinálták és nagyon meg volt vele elégedve !
Talán a Gyóni Géza utcában van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!