Hány kobcentis Jennifer Lopez fenékimplantátuma? Igaz, hogy 300 cc-s a legnagyobb, amit be lehet rakni? Valakinek tapasztalata? :-)
:o:o:o
bocsi az offert, de azt hittem termeszetes a feneke...
pffff, és a museggert vannak oda ennyien?!?! :)
Kim Kardashiannak van fenék implantátuma.
J.Lo-nak eredeti.
Jlonak eredeti a feneke.
a másik meg ha megnezed a képeit a google-ba.
vmikor 70kg.
az hogy hogy nez ki a klippekben más tészta,mert akkor arra rákészül,de elég asszonyos külseje van képeken.
J. Lo.-nak nem eredeti a feneke, implantátum van benne!
Emellett a fenékimplantátumok máshogy néznek ki, mint azok, amit mellbe raknak. A 300 cc-es a legnagyobb, amit a fenékbe lehet tenni, úgy tudom...
Az érdekelne, hogy J. Lo.-nak ilyen van-e benne vagy még nagyobb. Én most készülök fenéknagyobbitásra... és ugyanolyan popsit szeretnék. :-)
Egyébként nem tudom minek ide írod a kérdésed, és miért nem a plasztikai sebésznél érdeklődsz utána???
Mi honnan tudjuk?? Hogy mekkora a J.Lo.-csak szerinted implantátum-fenekének megfelelő méret??
Gondolom az is fontos, hogy mekkora az alapfeneked.
Ha "mi honnan tudjuk", akkor minek válaszolsz? :-)
Én olyanoktól kérdezek, akinek esetleg van tapasztalata vagy tisztában van az implantátumokkal... netán szintén tudja, hogy J. Lo.-nak plasztikfeneke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!