Fogyás után bőrfelvarrás kb mennyibe kerül?
jelenleg 90kg vagyok, 25éves nő.
a fogyókúrámat egy hónapja kezdtem el, és amit az ételen spórolok , szeretném egy műtétre félretenni.
azt nem merem megkérdezni tb állja e, mert itt rákerestem hasonló kérdésekre, és mindenkit elküldtek a francba..
nekem speciel az egész életemet tönkretette ez, depresszió miatt híztam el (családi tragédia történt) 14évesen jelenleg ebből már kezdek kimászni, és ezért is fogyózok végre. barátom soha nem volt, vagyis ha horribilis összeg akkor lehet inkább öngyilkos leszek fogyózás helyett, mert én csak 1normális életet szeretnék de ha ez nagyon drága akkor sajnos nekem az már nem lehet..
mennyibe kerülnek kb mell, has korrekciós műtétek?
500 ezertöl felfelé.
eleve a mellfelvarrás 550 ezertöl indul.a has 500 ezertöl.
ha a has-mell egybe megcsinaltatod,adhatnak kedvezményt.
de szerintem egy úgy egyben 900-1 mill.
Ha nem hirtelen fogysz, akkor a bőröd követni fogja a fogyás mértékét.
112 kg-ról mentem le 70-re és meg sem látszik a bőrömön.
Figyelj,ha a mindened az,hogy végre jól érezd magad a bőrödben,akkor miért nem mész el külföldre melózni pl pincérnek,vagy hajóra,vagy szobalánynak v valaminek,amivel pár hónap alatt lazán összeszeded a műtétekre a lóvét?
Amúgy 90ről ha lefogy kb 70re,szerintem meg se fog látszani.Ha mégis,akkor csináld okosan ügyesel sporttal és diétával.Súlyzózás,kocogás bármi.
Sok sikert:)
Először is orvos, mert ilyen súlynál azért már nem kéne hinni a szuper csodadiétákban. Inkább egy orvos által összeállított diéta, mozgás, életmódváltás kell. Szerintem nem jó módszert próbálsz, ha úgy gondolod, az ételen lehet spórolni, mert őszintén szólva a fogyókúrás ételek elég drágák néha. :S
90 kilónál még egyáltalán nem szükségszerű, hogy szörnyen lógjon a bőröd. Az inkább 2-300 kiló kezdősúlynál és radikális fogyásnál kell, pl. ballonnál. A bőr azért tudja valamelyest követni a változást, lehet, hogy szuper feszes nem leszel, de azért egyből műtét se kell.
Amúgy a mell és a has még egy dolog, de ha olyan van, akkor kar-láb, hát is megsínyli, akkor már több milliós tétel. De remélem orvoshoz még jársz a mentális problémáiddal, mert ha öngyilkosságra gondolsz, akkor még messze nincs rendben minden. Ennyi miatt nem éri meg. A kinézet meg még önmagában nem garancia egy működő párkapcsolathoz, inkább önbizalom és boldogság kérdése, talán ezeket is próbáld meg fejleszteni, előbb-utóbb biztos rádtalál a szerelem is, nyugi! :)
A tb-támogatásról meg ne itt érdeklődj valóban, elég sok tévinfó terjeng, a valóság meg elég kiábrándító, de ha együttműködsz az orvosokkal, akkor akár még az is lehetséges, de az orvosnál érdeklődj inkább tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!