Szia!
Orrsövényt TB-re műtenek. Van pár állami kórház ahol plasztikát is csinálnak. 2007-ben a bp-i Fül-orr-gégészeti klinikán volt orrsövénnyel egybekötött plasztikai műtétem. Az eredmény "tökéletes" (számomra, mert pont olyan, mint amilyennek akartam)Dr. Rezek Ödön műtött, keress rá neten! Ő egyike a legjobb plasztikai sebészeknek. Nem tudom műt e még ott, és mennyiért. Rajta kívül még 2-3 igazán jóról tudok. Tele a net velük.
Egyébként nagyon felmentek az árak.
Mindenképpen gondold át alaposan az egészet, h akarod e, és hol. Nem érdemes a legolcsóbb helyen, akárkivel megcsináltatni. Ez ahhoz túl központi helyen van. Nagyon sok elrontott orrot lehet látni. Aztán lehet új műtétre menni, ami mindig drágább, mint az első...
Ha nincs rá annyi pénz (mert kevés ember tud kirántani a zsebéből 400-800ezret) inkább várj még pár évet.
Sok sikert!
egyébként a sima orrsövény nem plasztikai műtét, azt legtöbb állami helyen megcsinálják TB-re. Nem tudom mi a probléma az orroddal, de ha csak ennyi, akkor teljesen felesleges plasztikáztatni. Ha viszont látványosan ferde, és más bajod is van vele, az már más tészta, akkor az plasztika.
9:44-es voltam
úgy, hogy elmész egy dokihoz (fül-orr-gégész vagy plasztikai), és beszélsz vele. Elmondod mit szeretnél, és majd mond rá valamit. Ők majd tudják, hogy lehet jól kihozni.
Árat azért nem tudok mondani, mert eü-isként nekem más tarifák voltak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!