Pici, atlagos szam van es szeretnek ilyet. Szerintetek lehetseges?
2012. febr. 24. 00:21
11/18 anonim válasza:
Hasznos válaszért kérdezd Geronazzo Máriát...
12/18 A kérdező kommentje:
Ennek a szájnak mi köze az övéhez?
2012. ápr. 1. 13:12
13/18 anonim válasza:
Tényleg ilyen szép a szád? Egyszerűen gyönyörű, és milyen szép cakkos? Szerintem ritkaszépen ívelt és ezerszer szebb mint a "megcsináltatott". Szerintem akármilyen természetest kér valaki, mindig látszik, ha töltés van benne. A Tiéd nagyon-nagyon szép. És ahogy olvasom az előző véleményeket, nem csak én vagyok ilyen véleményen. Szájfénnyel, Carmex zselével pedig még ütősebb lehet. Sok sikert és bízz Magadban!
14/18 anonim válasza:
Nekem tetszik a szád.Ne csinálj a felsőajakkal sem semmit,az is nagyon jó úgy,ahogy van.Ha feltöltöd a szádat az mindenképpen látszani fog,nem lesz se természetes,szép meg aztán végképp nem.Nagyon sok embert láttam már ajakfeltöltéssel,különböző méretekben,és hidd el,nagyon csúnya végeredmények lettek.Szerintem jobb,ha az emberek nem néznek műbabának.
15/18 anonim válasza:
sztem ronda a szája, én láttam már olyat 1 más kérdésnél hogy huh :)
16/18 A kérdező kommentje:
Az én szám? vagy amilyet akarok??
mert az milyen amit láttál?? megmutatod?
2012. júl. 6. 16:49
17/18 anonim válasza:
1 kérdésnél volt hogy jóe a szája és hát :D
am amit csinálni akarsz ne hogy elba,szd semmi értelme
18/18 A kérdező kommentje:
De most melyik szaj nem tetszik????:/
2012. júl. 6. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!