Tapasztalatok hajbeültetésről?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki átesett már hajátültetésen? Vannak valamilyen tanácsaitok? Hol csináltattátok, hány hajhagymát, hány évesek voltatok, mennyibe került? És legfőképpen: elégedettek vagytok az eredménnyel?2012. febr. 4. 11:49
11/13 Zora242 válasza:
Európában hajátültetésben az egyik legolcsóbb Magyarország! Ha az átlagnál olcsóbb hajbeültetést kínálnak azzal azért vigyázni kell, mert ehhez is kell szakértelem és legfőbbképpen nagy gyakorlat. Akik a "szalagon gyártott" hajakat kínálják rendszerint sokkal rosszabb eredményeket tudnak felmutatni.
12/13 kassaizoli válasza:
Sziasztok!
Sok hasznos dolog elhangzott itt már, gondoltam én is próbálok valami ilyet írni. Zorának igaza van pl Győrfi hajbeültetésével kapcsolatban, mert neki ott ahol már van haja előtte nem volt. Persze itt most a hajátültetésről beszélünk, nem csodáról. Engem a HIMG-nél műtöttek és elégedett vagyok az eredménnyel. A konzultáció ingyenes volt, de már telefonban elmagyarázták, hogy pontos árat csak ott fogok kapni, mert ezt több mindentől függ. Nem is ragozom a témát, ha van kérdésed igyekszem rá pontosan válaszolni, mert a műtétem előtt én is sok hasznos infót kaptam netes ismeretlenektől.
13/13 anonim válasza:
Van valakinek tapasztalata azóta? A szegedi DHC és a Sikos klinika érdekelne konkrétan ha van tapasztalat vagy bármi. Megköszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!