Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hová forduljak ha szeretném...

Hová forduljak ha szeretném eltűntetni a karikákat a szemem alól? Van valakinek tapasztalata? SÜRGÖS!

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 09:28
1 2
 11/14 Elsa válasza:

Szerintem is a megfelelő alvás az egyik válasz, de ne feledjük, hogy az igény mindenkinél más. Van, aki állandóan csak 6 órákat alszik, mégis frissebb, mint aki pl. a "szabályos" 8-at. Nekem sokáig 9 órákat kellett aludnom ahhoz, hogy friss és "karikamentes" :) legyek.

A teázás tényleg segít, ez tapasztalat - de csak akkor, ha nyugodt életmóddal párosul. A lelki béke megfizethetetlen most is

:)

2012. febr. 6. 13:16
 12/14 anonim válasza:
Friss uborka karikákat hűtőbe raksz pár percre, majd a szemedre rakod.Kb félóra nekem régen segített.
2012. febr. 6. 14:55
 13/14 Spanish girl válasza:

[link]

én az ilcsi szépítő füveket nagyon tudom ajánlani. édesanyám 45 éves, minden nap használja őket, már több éve és alig ráncosodik a bőre. sokszor azt sem hiszik el, h én vagyok a gyereke.(23 éves vagyok). hozzáteszem, a szemem környéke nekem is táskás. ez a meggyes krém este alkalmazandó. rászárad a bőrödra, reggel pedig csak le kell húzni. én már egy alkalom után észrevettem magamon a változást.

2012. febr. 7. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet ám öröklött is a "karikás" szem!
2012. márc. 8. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!