Ha plasztikai mutéttel távolíttatom el az anyajegyeket, akkor nem marad semmilyen heg, vagyis egyáltalán semmi nem fog látszani?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 11:34
1/9 anonim válasza:
garancia nincs semmire, nekem ezt mondták. Valamennyi heg még így is könnyen maradhat. Persze bőrtípus, felület és orvosfüggő a dolog.
Persze ha szükséges eltávolítani, akkor ez a legkisebb gond szerintem. :S
Pusztán szépészeti okokból pedig nem szabad leszedni, nekem legalábbis azt mondták. :S
Viszont egy plasztikai sebész lehet nem lepődik meg, ha referenciamunkát kérsz tőle, vagy rákeresel, mik a tapasztalatok vele - persze 100% garanciát ez sem jelenthet.
2/9 anonim válasza:
A heggyógyulás alkati kérdés. Ha neked rosszul gyógyulnak, akkor akármilyen ügyes a sebész, bizony lesz nyoma.
3/9 anonim válasza:
nekem két ismerősömnek is szedtek le anyajegyeket, az egyiknek a nyakáról, másiknak a hátáról meg a hasáról. mindkettőjüknek elég nagy hegeik vannak. attól is függ a heggyógyulás, hogy milyen helyen kell műteni. pl hason sokkal szebben gyógyul, mint háton, meg nyakon.
4/9 anonim válasza:
Azokat lézerrel eltávolított anyajegyek szebben gyógyulnak mint a szikések.A hegek mélyhámlasztással lézeres kezeléssel eltüntethetőek.
5/9 anonim válasza:
Nekem szedte mar le anyajegyemet borgyogyasz meg plasztikai sebesz is.
A plasztikainal minimalis ami maradt. Mondjuk az az arcomon volt ami alapbol kevesbe hegesedik.
Plusz kevesbe fajt a varratszedest szo szerint nem ereztem.
20ezer volt amikor csinaltam durvan 2 eve
6/9 anonim válasza:
Nekem az orrom alól és mellől vették le kórházban. Igazából "szépészeti " okból. Van hegem, de nem vészes még igazából szinte csak én látom.. Nem bántam meg. 34 éves nő
8/9 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam hátáról szedtek le egy elég nagy anyajegyet. Sokáig be volt kötve, és maradt is egy kis heg a helyén. Szívás de sajnos ez van. Egy aprócska nyom szinte biztos, hogy látszani fog, de hidd el, nem túl szembetűnő. :)
9/9 Roxiee válasza:
A noveremnek a hasarol szedtek le egyett mikor meg kb olyan 9-10 volt, es most 19 eves es meg mindig lehet latni egy hosszu csikot, de szerintem attol fug hogy kinek hogy gyogyul, es milyen a bore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!