Milyen ürüggyel tudnám titokban tartani a plasztikai műtétemet? 26F
A hajamat is le fogják borotválni, két hétig otthon kell lennem és egy hétig kötés is lesz rajtam, amit még talán el tudoműk titkolni, de a hajat és a két hét pihit nem tudom hogy magyarázzam meg.
Szeretném azt mondani hogy valami egészségügyi műtétem volt. Van olyan rutin műtét amihez leborotválják a hajat? Létezik olyan hogy anyajegyeltávolítás fejtetőről? Lehet hogy hülyeséget beszélek.
Van valami jó ötletetek?
Huhh, már kezdtem megijedni, hogy acélgolyókat akarsz tetetni a bőröd alá, vagy ilyesmi.
Figyi, ebben nincs semmi titkolnivaló.
sztem mondd azt h tetves vagy és kész, bár ha már ilyen piperkőc vagy, biztos tudja rólad a környezeted és elmondhatod nekik, nem fognak meglepődni.
anyajegy miatt max egy kis részen borotválnák le. De akár szimplán le is vágathattad a hajad, egy pasinál teljesen megszokott az ilyen. A távollét meg: elutaztál?
De még két hétig nem sportolhatok meg ilyenek, szal nem megyek edzeni. Azt mire fogjam?
Mondhatnám azt hogy anyajegyeltávolítás, és mivel egy részén leborotváltam inkább az egészet letoltam.
De vajon azután nem lehetne megerőltetni magam?
Na jó de épp ez a kérdés. Milyen rutin beavatkozás.
Az anyajegy végülis nem rossz, de nem kéne hogy annak valami nyoma maradjon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!