Anyajegy eltávolítással kapcsolatban érdekelne a körülbelüli ára. Akinek volt hasonló nagyjából mennyibe került?
Az orrom két oldalán van egy-egy 3gombostűfejnyi méretű fehér anyajegy, amivel a bőrgyógyász magánsebészetre küldött, mert TB alapon nem távolítják el. Nagyjából milyen áron távolították el akinek már volt hasonló?
Köszi a válaszokat!
Pedig a TB-nek kell h támogassa, nekem is volt már anyajegy levételem, 2 is, mind1ik TB támogatással. Szal ingyen volt. Igaz nem minden esetben távolítják el, csak ha a doki azt látja h tényleg rossz helyen van, és sérülés érheti pl. Nekem az arcomon volt mind2.
Nem próbáltad neki mondani, h pl olyan munkád van, ahol sérülés érheti, ezért szeretnéd ha levennék. Hátha..
Amúgy függ attól is az ár h lézeres eltávolítás, vagy sima sebészi. A lézeresnél olvastam már olyat h 10-15 ezer között volt. A Tb által támogatott ha jól emlékszem nekem 5000 környékén volt, legalábbis a papírokon ekkora összeg szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!