Szerintetek is gusztustalan a plasztikázott nő/férfi?
Szerintem egyáltalán nem.
Persze az sem mindegy, hogy mi az oka.
Ha pl. balesetet szenvedett, akkor naná, hogy plasztikázzák, hogy ismét olyan életet élhessen, mint régen. Miért ne járhatna neki még egy esély.
Ha pedig a száját tölteti, vagy a mellét, fenekét stb. Az engem meg miért érdekeljen?
Azért nem fogom elítélni, mert ő jobban érzi magát attól, hogy kicsit átalakították. Ez csak rá tartozik, az ő teste.
Szerintem rosszul állsz hozzá! :)
21/L
Hmm.. Nem tudom, hogy güriznek érte, biztos nem annyit mint egy kétkezi munkás. Igazad van, ez valóban igazságtalan és elkeserítő is... Azt hiszem értelek.
De az csakis rajta és az emberségén múlik, hogy segít-e vagy nem, hogy mennyire érzi sajátjának a problémát és hogy empatikus-e, mert akár a hátán fekve jut hozzá, akár agyondolgozza magát, attól még az az ő pénze...
És ha innen nézem, akkor nem a plasztikázás a gusztustalan hanem a hozzáállása, ha megteheti, hogy segíthet, és nem segít. Minthogy "vétkesek közt cinkos, aki néma". Ez döntés és hozzáállás kérdése.
Bár a kérdésed nem ez volt.
Kerdezo,
Meglepodnel hogy hany no es ferfi is van plasztikazva az "ertelmisegi" korokben is. Tudniillik, nagyobb vezetoi allasban a kinezet nagyon sokat szamit. Ha 10 evvel fiatalabbnak nez ki egy no mint a kora, az nagyon megfizetett. Kliensek is ertekelik az apolt, szep noket, ferfiakat. Nem "celeb" tipusrol beszelek, hanem hetkoznapi emberekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!