Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Botox után nem tudom mozgatni...

Botox után nem tudom mozgatni az izmokat az arcomon?

Figyelt kérdés

Amikor mosolygok a szemem nagyon összeszűkül. Körülbelül úgy mint Renée Zellwegernek. Ettől kezdenek megjelenni ráncok a szemem körül.

Ha botoxszal kezeltetem gondolom kisimulnak, de vajon a mosolyom is megváltozik majd tőle? Mert azt nem szeretném.

Gondolkodom rajta hogy elkezdem a botoxot csak félek, hogy hosszútávon gyakorlatilag lebénul az arcom. Van valami alapja a félelmeimnek?

2011. nov. 22. 08:33
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
90%
A botox idegméreg, az a lényege a kezelésnek, hogy megbénítja a mimikai izmokat. Kb. 4-6 hónap a hatóideje. A médiában elég gyakran látni botoxozott sztárokat, nagyon meglátszik rajtuk.
2011. nov. 22. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:

én megkérdeztem plasztikai sebészt.

hogy ezzel "BÁNTJUK-E" a szem mosolyát.erre az volt a válasz h nem.

jó lenne ha valaki tapasztalatból leirná.

2011. nov. 24. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen én is ezt szeretném tudni. No meg azt, hogyha egyszer megcsináltatom és úgy döntök hogy többet nem akkor utána visszaállnak e a dolgok a régi kerékvágásba.
2011. nov. 25. 05:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Fogsz tudni mosolyogni! Kisebb mimikai dolgok csökkennek. Visszaáll minden fél év elteltével. Fiu vagyok amúgy. Senki nem vesz észre semmi különöset, az én titkom ez a híúság. Mondjuk második alkalomkor kicsit túlzásba vittük, az első hetekben kicsit rossz volt. Van alapja a félelmednek, de nem jellemző, hogy örökre lebénuljon. De lehetséges az is, megolható, hogy nehezen tudjál pislogni, ha nem hozzáértő szurkál! Én a szikében hiszek. Gravitáció az ellenség! Ami kinyúlott, ahol anyagfelesleg van, azt el kell távolítani. Inkább egyszer 50 évesen csináljanak meg 35 évesre, olcsóbb is, mint évente 120.000-et ezért kiadni!
2011. dec. 28. 00:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Én is fiú vagyok. 24 éves.

De már kezdenek megjelenni a ráncok a szemem körül.

Halvány nagyon, de gondoltam ha most elkezdeném a botoxot akkor azzal meg tudnám előzni hogy mélyebbek legyenek.

2011. dec. 28. 17:46
 6/6 anonim válasza:

24 évesen jobban jársz, ha sokat alszol, normálisan étkezel és hidratálod a bőröd.

A nevető ráncok pedig hozzátartoznak az egyéniséghez és kifejezetten szexisek tudnak lenni.

2012. dec. 26. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!