Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Régóta úgy gondolom,hogy elállnak a füleim.A mai napon felkerestem egy orvost(főorvost),aki megnézte és ,hozzáteszem minősíthetetlen hangnemben közölte,hogy nem csinálja meg mert ez luxus.Véleményekre lennék kíváncsi(persze szeretnék megkérdezni más orvost is ezek után).És kb. mennyibe kerül egy ilyen műtét?
2011. nov. 8. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
luxus? és a 19 -20 éves tiniknek miért ne mondja ezt amikor azok meg műmellet vagy kacsaszájat csináltatnak.mindenféleképpen más orvoshoz kell menned.Bocsi de én nem tudom mennyi egy iylen műtét.
2011. nov. 8. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Az ember magával mindig sokkal kritikusabb, egy kép sokat segítene akár az arcodat kitakarva is. Egyébként maga a műtét viszonylag egyszerű és nem drága, de magánorvosnál csináltasd. Fülenként 100ezer körül számíts, de lehet, hogy megúszod 150 alatt. Itt találsz bővebb infót:

[link]

Az orvos akinél voltál pedig talán foglalkozzon trágyahordással, ott nem kell kedvesnek lenni a munkavégzés tárgyával.

Mondom még egyszer: lehet, hogy nincs rá szükséged, kisebb szétállás simán belefér még aranyos is lehet és ha lány vagy, akkor a hajaddal remekül tudod takarni.

2011. nov. 8. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és igen,lány vagyok de nem szeretném mindig eltakarni:/
2011. nov. 8. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
én is gondolkodok rajta, de itt sokkal olcsóbb [link]
2011. nov. 9. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt fülplasztikám, otthon vagyok a témában. Budapesten egyértelműen Jósvay János az, akit maximális biztonsággal tudok ajánlani. Ő a Szent Imre Kórházban végzi a műtéteket, jelenleg 140 ezer Ft áron. Eddig mindenki nagyon meg van vele elégedve.
2011. nov. 10. 11:14
 6/6 anonim válasza:
egyébként nagyon fáj?
2011. nov. 19. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!