Mellnagyobbítás olcsón? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, de 4-500 ezrem nincsen rá. Viszont az önbizalmamon nagyot dobna. Hatalmasat, az biztos... Pedig csak egy kis minimális változtatást szeretnék... Viszont akkor meg lennék magammal elégedve külsőre, és nekem ez sokat jelentene nagyon. Csak ne lenne ennyire drága. Pénz, pénz, pénz...2011. nov. 7. 14:21
11/14 anonim válasza:
Állami plasztikai sebész nem csinál ilyesmit, ők azért dolgoznak ha valakit ténylegesen össze kell rakni újra, Magyarországon sajnos elég kevés az államilag támogatott beavatkozás.
12/14 anonim válasza:
Szívesen, én csak a véleményemet írom le:) De, ha megkérdezel 1000férfit, abból 999 azt fogja mondani, hogy jobb a természetes:) 22F
13/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 8. 09:02
14/14 anonim válasza:
en se akartam plasztikaztatni a mellem,de 2 gyereket szultem es mar nem olyan mint volt.
26eves vagyok es olyan a mellem mint egy felig ures tejes zacsko.
Szilikonos mell is lehet szep. Ha talalsz olcson,akkor szlj nekem is legyszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!