MellnagyobbĂtĂĄs 19ĂŠvesen?
Több szempontból sem jó.
1) A jó műtét milliós nagyságrendben kezdődik, neked van ennyi pénzed rá (nem apucitól)?
2)5-10 évente cserélni kell az implantátumokat, mert elöregednek és veszélyessé válnak, van rá pénzed?
3) Valószínűleg szülni fogsz, aminél több szempontból hátrányos (pl. sokkal nagyobb a gyulladásveszély, eldeformálódhat a melled a hormonok hatására, ami újabb műtétet von maga után).
4) Mert undorító a tapintása (a legtöbb, mint a tejeszacskó).
5) Mert változik még a tested, felesleges.
A pénz nem akadály... Mert apuci/anyuci fizeti igaz? Amit ők (remélhetőleg) kemény munkával kerestek elszórod, mert nincs akkora melled, mint az idióta mű címlaplányoknak. Sok embert ismerek, akiknek kis melle van, igen, zavarta őket, de túltették magukat rajta.
Nekem is vannak a testemmel gondjaim, nem tökéletes az alakom és ha napi 24 órában edzenék akkor se lenne tökéletes, mert ezt örököltem, ez jutott, nem tudom tökéletesíteni, ahogy te se és senki más. (khhm címlaplányok = photoshop) El kell fogadni, én se fekszem kés alá, mert valami nem tetszik magamon, elfogadom és így is tudok csinosan öltözködni. :)
Mennyi irigy liba van itt.
Ha valaki megteheti és ezzel megszűnne minden frusztrációja, miért ne csináltathatná meg a mellét? Egy mellműtét amúgy nem 5 millióba kerül, már kb.600 ezertől is végeznek ilyet és még a legismertebb sebészeknél sem szokta meghaladni a 1,5 milliót.
Másnak kocsit vagy lakást vesznek a szüleik, ez miért rosszabb?
Nekem is kb 19 évesen fordult meg először a fejemben, de akkor még lebeszéltem róla magam. Pont amiatt, hogy ha gyerekeim lesznek, úgyis fog változni, és majd meglátjuk. 10 év elteltével még mindig úgy érzem, hogy sokat dobna az önbizalmamon, úgyhogy ha meglesz a második bébi, és már neki sem lesz rá szüksége, akkor keresni fogok egy sebészt.
A tapintása akkor undorító, ha valaki nem hajlandó elfogadni a saját testének korlátait sem, és "túl van fújva". 1-2, esetleg 3 mérettel nagyobbról igen nehéz eldönteni, hogy az isten adta, vagy fizettél érte :D. Egy etikus orvos erre is felhívja a páciens figyelmét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!