Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon hullik a hajam. Mennyib...

Nagyon hullik a hajam. Mennyibe kerül a hajbeültetés?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 11:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
dilibogyót sem szedek,egyéb vegyszer sem,pedig nagyon zavar a dht-s kopaszodásom
2012. jan. 30. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:

A másik lehetőség a gyógyszeres kezelésen kívül a minoxidil és ha anti-androgén krémekkel kened a kritikus részt.Én nő vagyok és nagyon érdekel a férfiak efféle problémája.Azért tanulok orvosnak hogy találjak gyógymódot ennek a hibának a korrigálására egy olyan megoldást amely nem macerás mint a külső szerek , nincsenek előforduló mellékhatások mint a finaszteridnél.

Szerintem mindenképpen orvosi felügyelet mellett érdemes minimális szintű anti-androgén terápiát és finaszterid kezelést csinálni.

Sokan megijednek a finaszteridtől mivel egy szteroid , csak azt nem tudják hogy a finaszterid semmi a fogamzásgátlókhoz és a testépítésben használt szerekhez képest.

2012. jan. 30. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:

sajnos a rogaine-t és a monoxidil-minoxidil-t akkor van értelme használni,ha folyamatos.....és így pár év alatt belekerül 1 beültetés árába. :(

ez tapasztalat...

2012. jan. 31. 00:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Mezei orvos gyógyszerpárti, mert kap részesedést, amiért évekig írja fel neked a gyógyszert. Ha felfordulsz nem az ő hibája lesz, hanem a tiedé és a gyógyszergyártó cégé. Semmi nem jut neki, ha simán plasztikai sebészhez mész, szerintem a legmaradandóbb, hosszú távon ez éri meg a legjobban. Aminexilos cuccok havonta majd 10.000, ami még rizikó mentes. Itt nem azzal a hormonkészítményes szerrel van gond, hanem azzal, ha közben indokolt módon más gyógyszert is kellene szedni. Gyógyszzer nem vitamin, hiába mondják az ellenkezőjét.
2012. márc. 18. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!