Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A pasik miért ellenzik ennyire...

A pasik miért ellenzik ennyire a mellnagyobbítást?

Figyelt kérdés
Már sok helyen olvastam, hogy a pasik undorodnak a szilikon melltől, és félnek megfogni. De miért?
2011. aug. 15. 15:01
1 2
 11/13 nirvanafrick válasza:
16%
nem írtad el? nem a mellkisebbítésre gondoltál?
2011. szept. 9. 18:05
 12/13 anonim válasza:
17%
Most már belehetne fejezni ezt a "mű" szöveget. Ha egy mell igényesen van megcsináltatva, akkor nehezen lehet észrevenni, hogy az "mű" mell. Ugyanis a mai szilikon implantok nagyrésze a mell szövetének a tapintását, állagát hivatott utánozni... Aki azt mondja, hogy kemény a szilikon mell, az vagy valami régi, gagyi, kemény szilikonos mellet fogdosott (vagy semmilyet sem), vagy kevés volt a nő alap mirigyállománya és ehhez képest nagy implantot raktak bele... Már fárasztó mindenhol ezt olvasni, ezt nyomatja mindenki, hogy undorodnék hozzá nyúlni, meg hasonló baromságok... Én is egy ismerősöm által kaptam infókat, hogy ő hol csináltatta és milyen módszerrel, milyen implantátummal, a mellmérete is olyan volt a műtét előtt, mint nekem, nagyon vékony volt a lány, mégis nagyon szépre megcsinálták neki és meg nem mondanám tapintásból sem, hogy szilikon és ha lefekszik, nem állnak egyáltalán a mellei, mint ahogy a többi szilikontól ezt megszokhattuk. Az, hogy a nők fikázzák a szilikonos csajokat, az számomra egyértelmű, hogy mi miatt, a pasik pedig... azt hiszem, azt sem kell kommentálnom, mert az a baj, hogy a szőlő az sajnos mindig savanyú :)
2012. ápr. 14. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
9%

azert ellenzik mert nem tudjak kifizetni a lánynak!

nem undorodnak amugy,ez kamu.

2012. ápr. 14. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!