Ha mellplasztikát csináltatok, mennyi ideig nem szállhatok repülőre?
Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 19:02
1/7 anonim válasza:
Miért ne szálhatnál repülőre?Amint úgy érzed,hogy tudz utazni már mehetsz is!Ha izom alá teteted az implantátumot,akkor sokkal szebb és természetesebb lesz a cicid,viszont sokkal jobban fáj.Tovább tart a gyógyulás úgymond,tovább fáj.Viszont megéri ha már kés alá fekszel!Repülni meg simán lehet,ez tévhit csupán.De kérdezd meg a dokidat,akkor tuti megnyugszol a választól!:)
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy a nyomáskülönbség miatt nem bírja a szilikon, szétdurran. csak ennyit tudok róla.
2008. márc. 7. 14:54
3/7 anonim válasza:
Ezt az allitolagban lattad?:DAmugy szerintem sincs amitol felj!Es ha meg is felsz akkor ne ulj repulore:P
4/7 anonim válasza:
Ez nem egy szoke vicc volt?:)) Nekem ezt egy szoke nos viccbe mondtak.De na..minden viccnek fele igaz:)
5/7 anonim válasza:
Szerintem te azért se ülj repülőre, mert az agyad (helye) miatt a fejed fog szétrobbanni!
6/7 anonim válasza:
A fejem azért nem fog szétrobbani, csak azt kérdeztem amit fél füllel hallottam. Hetente ülök repcsire, így gondoltam megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!