Cukííí& kérdése:
Szerintettek plasztikásztassam a fűlemet?
Figyelt kérdés
én 14 éves vagyok. és az a bajom a fűlemel hogy tulságossan kiál. mikor 12 éves voltam volt rá lehetöségem hgoy helyrehozzassam csak tulságossan féltem. nem merem össze kötni a hajamat mások kicsufolnak érte. sokszor belenézek a tükörbe és szebnek látom magam nem kiálo fűlel én nem érzem igy jol magam.2011. aug. 4. 15:49
11/15 anonim válasza:
Szerintem cink (bocsi.). Nekem is ilyen, én is meg fogom műttetni.
12/15 anonim válasza:
Így valóban nem látszik rendesen, de ha te szenvedsz a füledtől, akkor biztosan nem az a fejhez simuló... Én totál megértelek, nekem 1 éve volt a fülplasztika, és azóta minden OK. De sokkal előbb kellett volna. 18 éves kor alatt szülői beleegyezéssel műtenek csak. Ha kérdésed van ebben a témában vagy bármiben segítségedre lehetek, bátran írj privit! Mindemellett még ajánlom a hoxa.hu-n a Fülplasztika fórumot. Ott is szívesen segít neked mindenki! :-)
15/15 A kérdező kommentje:
nem
2011. aug. 25. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!