Ha egyszer csinaltatnak szilikon melleket, az orokke megmarad, vagy xy ev utan ki kell csereltetni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 02:48
1/8 anonim válasza:
szia! én ugy tudom hogy azt cseréltetni kell x évenként
2/8 anonim válasza:
Igen, cseréltetni kell. Úgy tudom, h 10 év múlva kb.
3/8 anonim válasza:
Szia! Mindenféleképpen ki kell cseréltetni.Most már egyre hosszabb időre is betesznek inplantátumot, de azt is cserélni kell 15 év múlva kb.Szóval ha csináltatsz, később is meg kell műtettni, és megint fizetni...(amúgy meg, már sok mindenkinek van, én csak azért sem csináltatnám meg,nekem is kicsi cicim van!!)
4/8 anonim válasza:
CSERÉLTETNI KELL MERT BERÁKOSODHATSZ. 10 ÉVENTE. ÉS UTÁNNA MEGINT 10.....
5/8 anonim válasza:
sok újat nem tudok ehhez íni, mert előttem már elmondták, h kb 10 évente cserélni kell, de szerintem érdemes inkább előbb, mondjuk 8 évente
6/8 anonim válasza:
szia!
Nekem szilikonos a mellem,2,5 éve csinaltattam meg.
azt mondjak igen,10 év,de ennél jóval korábban megcsinaltatjak ujra,a 10 év az nagyon sok lenne,ismerek egy lányt akinek 10 éve van,nagyon gáz neki.
7/8 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget ne irj hogy berákosodik légyszives.a rákkal semmi összefüggésben nincs!
8/8 anonim válasza:
mostmár olyanak is vannak amik örökké meglehet tarti:)Szóval nemkell kicserélni időközönként de ez drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!