Mellplasztikát 18 éves kortól lehet csináltatni? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:29
11/18 anonim válasza:
500cc-től emelkedik az implantátum ára
12/18 A kérdező kommentje:
mivan? nem pasi miatt csinálom, ti teljesen hülyének néztek? és már bocs, nem ismersz egyáltalán nem vagyok hp, ahogy te fogalmaztál. nem nagyobbakat akarok, csak egyszerűen utálom a formáját, meg mindenét ahogy kinéz. nem szép.
2011. júl. 14. 16:12
13/18 x) válasza:
De azt te vágod hogy 20 éves korodig teljesen meg fog változni a mérete és alakja is? -.- hány éves vagy? 14?
14/18 anonim válasza:
Valaki írta itt, hogy attól is függ h szűz vagy-e, ezt hogy értette?
15/18 A kérdező kommentje:
igen, tudom, hogy változni fog, és a plasztikát csak arra az esetre vállalnám természetesen 18 után, ha akkor sem fog tetszeni. tisztában vagyok vele, hogy változik.-.- am meg 16 vagyok
2011. júl. 17. 12:25
16/18 anonim válasza:
^ De ha állítólag tisztában vagy vele, hogy ahogy 16 évesen kinéz az még elég sokat fog változni, akkor miarákért foglalkozol vele? :'DD Nem ráérsz? Nincs jobb dolgod? :D
17/18 A kérdező kommentje:
de, igazad van ráérek, csak kíváncsi voltam
2011. júl. 19. 13:20
18/18 A kérdező kommentje:
Ha még esetleg érdekel valakit, semmit sem változott, ugyanolyan asszimmetrikus és csúnya mint volt(19 vagyok azóta)
2014. jún. 24. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!