Mennyibe kerül egy talpfeltöltés? Csináltatott már valaki közületek?
(fili)
Azt is tudnod kell, hogy nem a jelenlegi talpfájdalom a lényeges.
A gerinced és a medencéd az /emberi vázrendszer/ teljesen rendellenes tartásra kényszerül. A külsőségek miatt, hogy így imponálj a paliknak, eléggé szőke nős az elképzelés.
Amint itt írták az előttem szólók vannak jobb kiképzésű magassarkú cipők, de ezeket sem ajánlott állandóan viselni, mert attól, hogy kényelmesebbnek érzed még kitekeri a medencéd.
Most ez prédikációnak tűnik, de sajnos majd 40-50 évesen rájössz, hogy nem írtam hülyeséget.
Nem azt írtam, mielőtt egyesek kitekernék, hogy ne hordj egyáltalán magassarkú cipőt. Alkalmakra és a csak legjobb minőséget.
Persze széppé teszi a lábat,eleganciát mutat stb.
Elegáns, csinos urinő lehetsz egy vékony 5-8 cm sarokkal is.Üzlet asszony vagyok (mellesleg szaktanácsadó "boszorka:)) az egészségügyben végeztem, meg kell jelennem a tárgyalásokon, tehát tudom miről beszélsz.
Egy kicsit tudsz javítani a helyzeten ha háton úszol heti 2X, vagy a megfelelő hát és medence erősítő tornát végzed kitartással folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!