15 éves vagyok, van 2 anyajegy a hátamon, le lehet szedetni?
A bőrgyógyász csak simán lusta. A legtöbb bőrgyógyász ezt mondja mindenre, de attól hogy nem rákos, érdemes levetetni, mert balesetveszélyes ha erős hatásoknak van kitéve.
Szerintem ha kedves orvosok vannak a környéken, ingyen leszedik neked, ha mégsem, próbálkozz máshol, pénzért, az olcsó nem biztos hogy rossz, meg kell érdeklődni milyen az orvos.
Az viszont szakmai dolog, hogy ne vágjanak bele ütőérbe, vagy szedjék ki rendesen, mert ha benne marad a bőr alatt, akkor kiújulhat.
A hegek függnek az egyéni tulajdonságoktól és a kezelés módjától is.
szia!
én jövöhéten fogok leszedetettni magamról 3-t. Elmentem bőrgyógyászhoz, megírta a beutalót a sebészhez. Szerencsémre pont az az ápoló volt a bőrgyógyásznál, akivel egy lépcsőházban laktunk, szóval a legjobb sebészhez küldtek. Am fiatalabbaknak mindig a jobb sebészeket ajánlják, merthogy ők valszeg esztétikai okoból mennek el. De nagy előny, ha van vmi egészségügyes ismerősöd. Am tudni kell hogy akár 1-3 hónapos várakozási idő is lehet ha "állami" ellátással mész, és nem magándokihoz. Viszont így ingyenes (:
És ha azt mondod, hogy téged zavar, akkor szívesen adnak időpontot, nem kell ahhoz rákosnak lenni (:
16/L
15:50 vagyok
13:49
szerencsés vagy, nem mindenhol olyanok
azért szerencsésebb úgy érvelni, hogy nem csupán esztétikai okokból. fiúknál főleg, ha aktívan sportol, akkor dörzsölésnek, akadásnak van kitéve. műtét után viszont 1-2 hónapig nincs sport, amíg begyógyul. legalább is nem jó feszíteni, főleg ha nagyok és varratos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!