Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 15 éves vagyok, van 2 anyajegy...

15 éves vagyok, van 2 anyajegy a hátamon, le lehet szedetni?

Figyelt kérdés
Van 2 nagy anyajegy a hátamon nagyon utálom. A bőrgyógyász aztmondta h nem kell levetetni mert nem okoz rákot, hagyjuk békén. De én gyűlölöm. Pénzért veszik le ilyenkor, ha nem szükséges amúgy levenni? Mennyibe kerül?
2011. jún. 17. 11:30
 1/9 anonim válasza:
Nemtudom, hogy ingyen leveszik-e (ma már semmi sem az:)), de szerintem érdemes magánhelyre menni. Általában igényesebb, és szebbek az ilyen "szépészeti bevatkozások". Egy ismerősömnek az arcáról szedték le, ő magán helyre ment, semmi nem látszik. Az árról fogalmam sincs, de ha felhívtok pár helyet, biztos megmondják.
2011. jún. 17. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én ismerősöm arcáról is leszedték pénzért.
2011. jún. 17. 12:13
 3/9 anonim válasza:
tudok olyat aki le tudja szedni úgy,hogy semmi nyoma nem marad ha téged zavar a heg...és nem is fáj...nem is drága asszem 5000.- vagy max 6000.- körül van:)sztem ez nem olyan drága ha utána egy életig nem lesz semmi gondod vele...mintha ott se lett volna..ha érdekel írj vissza:)
2011. jún. 17. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
szia! a helyzet az,hogy nekem 14 évesen szedtek le 2db-ot pedig nem volt oylan vészesen nagy,de a doki azt mondta,hogy akár bele is akadhat valamibe,abból pedig baj lehet! szóval inkább írt egy beutalót és ingyenesen leszedték. megnéztem utána a lapot semmi bajuk nem volt,és tb nélkül 150 ezere lett volna.:D szóval szerintem keress egy másik bőrgyógyászt és írass magadnak beutalót! nézz rá szép szemekkel ha nem akar de jobb félni mint megijedni!:)
2011. jún. 17. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:

A bőrgyógyász csak simán lusta. A legtöbb bőrgyógyász ezt mondja mindenre, de attól hogy nem rákos, érdemes levetetni, mert balesetveszélyes ha erős hatásoknak van kitéve.

Szerintem ha kedves orvosok vannak a környéken, ingyen leszedik neked, ha mégsem, próbálkozz máshol, pénzért, az olcsó nem biztos hogy rossz, meg kell érdeklődni milyen az orvos.

Az viszont szakmai dolog, hogy ne vágjanak bele ütőérbe, vagy szedjék ki rendesen, mert ha benne marad a bőr alatt, akkor kiújulhat.

A hegek függnek az egyéni tulajdonságoktól és a kezelés módjától is.

2011. jún. 21. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:

szia!

én jövöhéten fogok leszedetettni magamról 3-t. Elmentem bőrgyógyászhoz, megírta a beutalót a sebészhez. Szerencsémre pont az az ápoló volt a bőrgyógyásznál, akivel egy lépcsőházban laktunk, szóval a legjobb sebészhez küldtek. Am fiatalabbaknak mindig a jobb sebészeket ajánlják, merthogy ők valszeg esztétikai okoból mennek el. De nagy előny, ha van vmi egészségügyes ismerősöd. Am tudni kell hogy akár 1-3 hónapos várakozási idő is lehet ha "állami" ellátással mész, és nem magándokihoz. Viszont így ingyenes (:

És ha azt mondod, hogy téged zavar, akkor szívesen adnak időpontot, nem kell ahhoz rákosnak lenni (:

16/L

2011. jún. 22. 13:49
 7/9 anonim ***** válasza:

15:50 vagyok

13:49

szerencsés vagy, nem mindenhol olyanok

azért szerencsésebb úgy érvelni, hogy nem csupán esztétikai okokból. fiúknál főleg, ha aktívan sportol, akkor dörzsölésnek, akadásnak van kitéve. műtét után viszont 1-2 hónapig nincs sport, amíg begyógyul. legalább is nem jó feszíteni, főleg ha nagyok és varratos.

2011. jún. 23. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyukámnak most vették le,majd megkérdezem!
2011. júl. 16. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Elvieg ingyen szedik le.
2011. aug. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!