Lábujj műtét van? Rondák a lábujjaim?
Ha van,akkor az enyémmel mit tudnának csinálni,hogy ne álljon így szét?Levágnak belőle vagy ilyesmi?Vagy nincs is
ilyenfajta műtét?
Nagyon ronda lábfejem van,főleg hogy ilyen hosszúak a lábujjaim(a kicsit leszámítva) aránytalanok és szétállnak.
Közeleg a nyár és én még mindig zárt cipőt hordok,hogy ne látszódjon ki a lábam,mert szégyellem a lábujjaimat.Mindenkinek tök szép,nekem meg ilyen ronda...
Vagy nektek is ilyesmi?
Ez érdekes, te már előbb tartasz az evolúcióban, ugyanis a kislábujj már nem tölt be semmiféle szerepet, az utóbbi pár ezer évben, ezért hamarosan (újabb pár ezer év múlva)el fog tűnni, vagy egyáltalán nem fog kifejlődni.
Nekem a második lábujjam nagyobb (olyan mint I.T. ujja) mint a többi, és a 3. lábujjammal aminek felső perce enyhén ferde, playboy nyuszi fület alkot:-)
Nagyon gáz a kislábujjam!És mi az a Hallux pallus?
A gyűrűsujamra gondolsz?(a lábamon)
A kislábujjat nem lehet megnyújtani valahogy?:S
Elég ciki,de már ilyen hülyeségeken gondolkodok...Engem pl kifejezettem zavar a csúnya lábfej...Főleg,ha a sajátom...
Egyébként szokott néha fájni igen,de nem vészes...
Gondolom később jobban fájhat ha nem megyek orvoshoz...
A kis lábujjnak, úgy tudom, az egyensúly megtartásában még mindig van szerepe.
Egyébként tényleg nincs baj ezzel a lábbal, nem érdemes emiatt belefőni a cipőbe 40 °C-ban. Az rosszabb, hogy nekem meg rendszeresen tele van sérülésekkel, mert valamelyik cipőm valahol mindig kikezdi, és nem érkezik eltűnni a seb, már más helyen van másik. De szeretnék mezítláb járkálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!