Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A 80 b-s mell az átlagosnak...

A 80 b-s mell az átlagosnak vagy kicsinek számít?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 23:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

46 kilóhoz vicces lenne a 80-85 cm közötti mell alatti szélesség :)

Én 65 kg vagyok és 75-ös melltartót hordok, pedig sajnos elég széles a hátam :(

Pár hete vettem a Triumph-ban Shape Sensation melltartót 75C méretben, a kosara jó, de körben már nagy, tehát a 70-es is jó lenne.

Úgyhogy elég érdekesen nézhetsz ki, ha 20 kg-al kevesebb vagy nálam, de nagyobb a hátad, mint az enyém :)

Csak úgy kíváncsiságból: mérd le a mell alatti bőséged és megmondom hányas kell neked! :)

2011. máj. 4. 14:36
 12/24 anonim ***** válasza:
utolsó: én 47 kilóval és 164 centivel vagyok 80C-s (vagy 85b-s) és egyáltalán nem széles a hátam.. sőt! szóval ha a kérdező alacsonyabb nálam, és nagyjából olyan súlyú mint én egyáltalán nem irreális a 80b számára.
2011. máj. 4. 17:39
 13/24 anonim ***** válasza:

De az, ahogy neked is.

Vagy valami fura méretezésűt vásárolsz, vagy nagyon furcsán áll rajtad. :)))

2011. máj. 4. 17:51
 14/24 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a félreértéseket elkerülendő, a kérdező dobjon egy képet az inkriminált testrészéről, és majd jól megszavazzuk, hogy kicsi vagy nem kicsi. :))
2011. máj. 4. 17:54
 15/24 anonim ***** válasza:
tévedsz! a 75ös melltartók nem jönnek már rám.
2011. máj. 4. 18:42
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Akkor neked ilyen V-alakú, svarceneggeres felsőtested lehet. :))
2011. máj. 4. 18:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves 50 kg alatti és 75-ös melltartóméret felettiek!

Kérlek, mérjétek már le, hogy mell ALATT mekkora a hátatok, mert szerintem kizárt, hogy 75 cm fölött legyen!

Vagy ha igen, akkor valóban elég érdekesen nézhettek ki, már bocsi! :)

2011. máj. 5. 15:18
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
78 centi. remélem most boldog vagy! és nem cseppet sem nézek ki érdekesen sőt.. tisztában vagyok a hátrányaimmal is nem arról van szó de azért nem az érdekes kategóriába tartozom..
2011. máj. 5. 23:39
 19/24 anonim ***** válasza:
amúgy érdekes amit írtok ez az elszámozás, mert én pl sokáig 85/C vagy 85/B melltartókat hordtam, mostanában pedig már 80/C-ket veszek, pedig nem változott a súlyom az utóbbi időben. lehetne valami egységes számozás.
2011. máj. 7. 15:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Komolyan butak vagytok. Azert mert nem mindenki egyforma meg nem biztos, hogy a masik tabor komplett hulye.

En 56 kg vagyok 179 cm-hez. Baromi vekony.

Aranyaiban vekonyabb, mint a kerdezo. Nincs furcsa testalkatom, nem szeles a vallam, a csipom, stb.

Es 80as a mellkas korfogatom cici alatt merve. Pedig nagy esellyel az itt megjeleno 75-osoktol is vekonyabb vagyok.

Megis akkora.

Es akkor mi van??? Szerintetek korfogatban ez az 5 cm olyan feltuno, hogy egybol gnomnak nezunk ki? XS-S ruhakat hordok, nem kell emiatt L-est venni. :-)

2011. máj. 10. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!