A 80 b-s mell az átlagosnak vagy kicsinek számít?
46 kilóhoz vicces lenne a 80-85 cm közötti mell alatti szélesség :)
Én 65 kg vagyok és 75-ös melltartót hordok, pedig sajnos elég széles a hátam :(
Pár hete vettem a Triumph-ban Shape Sensation melltartót 75C méretben, a kosara jó, de körben már nagy, tehát a 70-es is jó lenne.
Úgyhogy elég érdekesen nézhetsz ki, ha 20 kg-al kevesebb vagy nálam, de nagyobb a hátad, mint az enyém :)
Csak úgy kíváncsiságból: mérd le a mell alatti bőséged és megmondom hányas kell neked! :)
De az, ahogy neked is.
Vagy valami fura méretezésűt vásárolsz, vagy nagyon furcsán áll rajtad. :)))
Kedves 50 kg alatti és 75-ös melltartóméret felettiek!
Kérlek, mérjétek már le, hogy mell ALATT mekkora a hátatok, mert szerintem kizárt, hogy 75 cm fölött legyen!
Vagy ha igen, akkor valóban elég érdekesen nézhettek ki, már bocsi! :)
Komolyan butak vagytok. Azert mert nem mindenki egyforma meg nem biztos, hogy a masik tabor komplett hulye.
En 56 kg vagyok 179 cm-hez. Baromi vekony.
Aranyaiban vekonyabb, mint a kerdezo. Nincs furcsa testalkatom, nem szeles a vallam, a csipom, stb.
Es 80as a mellkas korfogatom cici alatt merve. Pedig nagy esellyel az itt megjeleno 75-osoktol is vekonyabb vagyok.
Megis akkora.
Es akkor mi van??? Szerintetek korfogatban ez az 5 cm olyan feltuno, hogy egybol gnomnak nezunk ki? XS-S ruhakat hordok, nem kell emiatt L-est venni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!