Victoria Beckham. Mindent megműttet magán akkor ezt miért hagyja? Kép.
Figyelt kérdés
nekem is ilyen örökölt betegségem van,de ez az enyémhez képest nagyon ronda és óriási.ha ilyen csúnya lenne az enyém is biztos beleegyeznék a műtétbe.
2011. ápr. 30. 23:10
1/8 anonim válasza:
bütykös a lába. szereti a szép cipőket. de kényelmetlenek. majd idővel ezt is korrigálja
2/8 anonim válasza:
neki ez a több 10 centis magassarkúitól alakult ki
3/8 anonim válasza:
Jaja, ez szerintem se öröklött neki, hanem a magassarkúktól alakult.
4/8 anonim válasza:
nem kell mindent megműtettni magunkon, ami nem éppen esztétikus:) valószínűleg ő is így gondolja, már biztos megszokta
5/8 A kérdező kommentje:
igen,értem.csak pl. amikor a mellét,orrát műttette,akkor azért,mert nem tetszett neki.de ez szerintem akadályozza már abban is,hogy magassarkú cipőket viseljen..kényelmesen.
2011. ápr. 30. 23:35
6/8 anonim válasza:
Ha valakinek ilyen bütykös a lába az már egy sima lapos talpú zárt cipőben elviselhetetlenül fáj. Amúgy ez egy gyakori népbetegség, de Victoriának az esete már hardcore.
7/8 anonim válasza:
hiába műtik a bütyköt,hamar visszanő
8/8 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik h neki nagyon fájna, mert akkor sántikálna lapos sarkúban, nem 20 cm-es topánokban billegne. Esetleg lehetséges h mazochista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!