Hol van jó plastikai sebész?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani? Mellplasztikázttni szeretnék, némi inplantátummal. Mindenképpen minőségi munka érdekel. Ár nem lényeg, de hegek sem csúfítják a látványt, és ronda varratok sincsenek. Tehát minőségi, szép munkát csinál. Sajna nem ismerek senkit. Árat tudnátok mondani?2009. márc. 4. 10:26
1/12 anonim válasza:
HOl laksz?Enélkül nem lehet mondani egy dr.-t
2/12 A kérdező kommentje:
Fejér megye. De Baranyából, Pestről vagy Fejérből is jó nekem egy doki, ha valaki ismer jót.
2009. márc. 4. 21:14
3/12 anonim válasza:
Magyarország egyik legjobb plasztikai sebésze Cegléden dolgozik. Lerch Ferenc néven keresd.
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. márc. 8. 14:12
5/12 Adri baba válasza:
Budapest 13.kerület Hegedűs Gyula u. 44/B
Dr Sas
www.drsas.hu
6/12 anonim válasza:
Budapesten: Debreczeni Béla, Gáspár Levente, Traub Alfréd, Csuha Lajos. Ők mind jó orvosok. Van egy fórum a hoxa.hu-n, ahol van egy mellplasztika tapasztalatok topik. Csak ajánlani tudom, ott rengeteg fotót találsz, és olyan lányokkal beszélgethetsz, akik már átestek ilyen műtéten.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását! Nagyon szeretném megcsináltatni, de előtte azért jól körül szeretnék nézni.:)
2009. márc. 11. 08:09
8/12 anonim válasza:
Dr WAGNER PÁL Bp. VII. Erzsébet Kórház - Kontúr plasztika
(maximálisan elégedett vok cickókkal is árral is!!!!!! Nagyon jófej aranyos pali. Sok sztárt is műtött!)
Seffer NOOOO!!!!!!!!!!!!! (ott kapsz hegeket, mert pár nyamvadt anyajegyet nem tudtak leszedni óriási hegek nélkül! Pontosabban a kutyája, Ferenczi dr. a bűnös, aki 19évesen szétbarmolta az arcomat!!!!!! ennyiii...)
9/12 anonim válasza:
Nagyon alaposan válassz plasztikai sebészt, mert én már kettőnél voltam, s mindkettő elcseszte. Így most keresem a harmadikat...Ezen az oldalon (a lap alján!) találtam egy csomó jó mellnagyobbításos előtte-utána képet. Szerintetek melyik dokit válasszam? Egyenlőre a Szemerey és a Kovács A. között hezitálok. [link] (a lent, az oldal legalján vannak a mellplasztikás képek!)
10/12 anonim válasza:
Budapesten: Aestetica (remélem jól írtam)
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!