Mik a vélemények a mellfelvarratásról?
lógnak a melleim, szilikont nem szeretnék , mert sok rosszat halottam, és a mellméretem jó, csak lógnak.. anyukámtól örököltem neki is ilyen a melle..
mielőtt mondanátok, hogy így születtem, nem kéne plasztikai műtéthez folyamodnom, elmondanám, hogy sajnos de. :( mint mondtam a mellem jó méretű csak lóg és pl buliban nemtudok felvenni egy kivágott felsőt, mert eszméletlen csúnya a mellem :(
szóval ilyen helyzetben a mellfelvarratása "jó ötlet" ?
tudnátok linkelni képeket, hogy mellfelvarratás előtt és után?
előre is köszi
Jó dolognak tartom, fiatalon fontos, hogy szépek legyenek a melleid, és még egy középkorú nő számára is.
Szóval ha megengedheted magadnak anyagilag, bátran vágj bele.
Viszont olyanról még nem hallottam, hogy valakinek alapból lógós nő... Nem fogyás következtében alakult ki esetleg?
nem, picit ducibb is vagyok, szóval sosem volt az, hogy hirtelen fogytam sokat :S
17 évesen fiatal vagyok még ehhez? várjak még?
szerintetek mennyibe kerülhet kint külföldön? (Kanada)
Szerintem előbb érdemes lenne valamelyest lefogynod, mert ha a mellplasztika után szeretnél valamikor fogyni, utána lehet, megint lógni fognak.
Nem tudom, mennyibe kerülhet kint, de szerintem legalább 3-4-szer annyi, mint itthon.
úgy annyira nincs bajom az alakommal, teltkarcsú vagyok, max a csípőmből, de okés , megfogadom a tanácsot mert hisz egyetlen egy helyről nem-lehet fogyni.
köszi a segítséget
Van akinek pusztán attól lóg mert nagy.
A mellfelvarrás nagyon csúnya hegeket hagy, szóval csak akkor javasolnám ha a hátadat teszi tönkre a mérete:
Korántsem lesz szebb vagy szexisebb, sőt még műnek is fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!