A mellfeltöltés hány százalék biztosan okozhat komplikációkat (rákot pl. ) ?
Hát én úgy gondolom h nem, vagy csak fokozatosan. Mármint ha mondjuk semmi melled nincsen szinte, akkor abból tuti nem tudnak rögtön mondjuk F-es méretet csinálni. Hiszen a bőr meg a mellszövet alá teszik be (gondolom). És ezt szerintem a tested nem bírná. Max fokozatosan. Előbb betesznek vmi kisebbet, aztán mikor már picit megnyúlt a bőr akkor egyre nagyobbat. Persze vki javítson ki ha rosszul gondolom:D Az első kérdésről meg fogalmam sincs.
De ha belegondolsz, teljesen mindegy ha 1000000000000 emberből egynek lesz csak baja miatta, de az az egy pont te vagy...
Szerintem 17 évesen még nem kell ezen gondolkoznod. Sőt véleményem szerint később sem kellene :)
Amúgy még bőven nőhet a melled.
És sok pasinak nem is jön be a nagy mell, sokan a kicsiket szeretik, komolyan :)
Talán ha már olyan sokan jönnek ezzel, akkor lehet benne valami igazság :)
De nekem mindegy mit csinálsz, ha akarod majd megcsináltatod a melled, ennyi. Szerintem felesleges, de ha neked úgy jó...
Én nem olyan régen láttam a viasaton egy orvosi műsort(amerikai csak magyarra van szinkronizálva), ahol egy nő volt a vendég és mesélt az ő ien műtéti balasetéről. Ő is mellnagyobbítást csináltatott és elutaztak a föld másik pontjába h a legkíválóbb orvos végezhesse a műtétet szal ebből kifolyólag nem a legolcsóbb megoldás volt... az történt h a nőnek leszakadt a mellbimbója a melle szétfeszült meg ienek... aztán ott a műsorba felajánlották neki h ingyen rendbehozzák, mivel a nőnek nem volt rá pénze. Am a műsorba elhangzott h nem okoznak rákot ezek a cuccok =)
Én se akarok beleszólni merert ez e te dolgod. Én is gondolkoztam ezen a dolgon és abba maradtam h várok minimum 20éves koromig. Lehet addigra nem is lesz rá szükség :D ha most megcsináltatod nem biztos h jó vége lesz, mert kitudja... lehet h még fejlődne továb azt eldeformálódik az egész :/ hidd el mi csak jót akarunk és nem megbántani ezzel.. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!