Mennyibe kerülnek az alábbi műtétek?
A műcsöcs 3-10 ezer forint. Amit az igazi melled fölé tudsz ragasztani vagy belerakni a melltartóba.
- A szilikonos mellnagyobbítás (biztosan erre gondoltál, csak rosszul fogalmaztad meg) 600e Ft-tól indul, ha nem kérsz altatást.
- Hajbeültetés: nagyon erősen függ a beültetendő hajhagymák számától. Kb. 600-tól indul, de egy barátomnak most csinálták 3 millió forintért.
- Ajakfeltöltés: egy ampulla hialuronsav 60e Ft, beadással együtt, de attól csak egy leheletnyivel lesz teltebb az ajkad. Ha "szép" :) nagy kacsaszájat szeretnél, ahhoz több ampulla kell.
Amúgy neked kell egyszerre csöcs és hajbeültetés?
Pötsöslány akarsz lenni? Merthogy nőknek ritkán kell hajbeültetés, a női (diffúz) kopaszodás ritka, sokkal gyakoribb az androgén (férfi) kopaszodás.
Műcsöcs?
Szerintem felejtsd el a mellnagyobbítást gondolatát is , ha így beszélsz róla :S
Vannak olyan sebészek, akiknél ki vannak írva az árak.
Én például Dr. Csuha Lajosnál csináltattam a mellnagyobbításomat, és az ő weboldalán kint van az árlista: [link]
Ő egy nagyon korrekt ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!