Mellnagyobbításra készülök. Mindíg ellene voltam, de 3 évig cicizett a kisfiam és a mellem az most úgy néz ki, mint két löttyedt kis zacskó. Van valakinek rossz tapasztalata ez ügyben?
Off, de csak Magyarországon vannak ilyen primitív emberek, akik úgy gondolják, hogy a gyereket 1 évnél tovább nem kell/érdemes szoptatni.
A legtöbb országban teljesen normális dolog, ha valaki 3-4-5 évig szoptat.
ma 11:29
Egyes országokban meg férgeket esznek az emberek.
Nagyon köszönöm a nyugtató és segítő válaszokat! Az egyik pillanatban holnap kés alá feküdnék,a másikban pedig maradnék természetes. A férjem sem tud segíteni 50-50 %-ban támogatja mindkettőt :).
Szeptemberig még van időm,mert közben megtudtam,hogy fél évet várni kell szoptatás után. Addig kenegetem, feszesítem,a sportot meg már úgyis fél éve csinálom.
Amúgy tényleg rengeteg a primitív ember,aki megszólja azt aki sokáig szoptat,de nem értem mi közük hozzá??? Nekem nem kell utánna olvasnom semminek,nekem minden szívből jött. Három fiam van egy 19,egy 11 és egy 3 éves és mindhárom a mai napig minden nap elmodja,hogy anya szeretlek. Pedig a nagyobbikkal csak neten tudok beszélni,mert Londonban tanul. 2.5 éves koráig cicizett Ő is,mégsem maradt a szoknyám alatt. Nagyon harmónikus a viszonyunk,tényleg nem panaszkodhatom,boldog kis család vagyunk. Vajon mit tudnak ezek a nagy kritikusok erről??? :))) Tényleg csak nevetek rajtuk és sajnálom őket.
Minden pozitív hozzászólónak szép hétvégét kívánok!!
Én is hajszál pontosan 3 évig szoptattam a kislányomat, most 7 éves és bár nagyon jó és szoros a kapcsolatunk, nem gondolom, hogy anyafüggő lenne.Kisfiamat is legalább ennyi ideig szeretném szoptatni, ő most 13 hónapos.
Nekem szerencsém volt, meg tettem is érte, hogy ne ereszkedjen meg a mellem, mert folyton melltartót hordtam+ mellápolóval kenegettem, így annak ellenére, hogy a húszas éveim végén szültem,a szoptatás után szinte ugyanúgy nézett ki a mellem mint előtte, azaz nem ereszkedett meg.Nem tudom, hogy ez most is így lesz-e, de ha nem, azt is elfogadom,mert rettegek a műtétektől.
Én is azt tudom javasolni, hogy inkább csak varrasd fel, ha megúszható az inplantátum berakása, mert kevesebb a kockázata és természetesebb marad a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!