Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbításra készülök....

Mellnagyobbításra készülök. Mindíg ellene voltam, de 3 évig cicizett a kisfiam és a mellem az most úgy néz ki, mint két löttyedt kis zacskó. Van valakinek rossz tapasztalata ez ügyben?

Figyelt kérdés
Esetleg tudtok olyanról akinek elrákosodott volna? Minden negatív vagy pozitív tapasztalat érdekel,mert még dilemmázok!!!
2011. márc. 22. 10:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Enyém is lóg.Ápolom testápolóval.Megfelelő méretű melltartót hordok .A páromnak így is tetszik.
2011. márc. 24. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is olyan.Nem olyan mint a zacskó de ereszkedett.Igaz én teltebb alkat vagyok.Ha vékony akkor hízzál és talán teltebb lesz.Igyál sok sört és kenjed bőr feszesítő testápolóval és mindig megfelelő melltartót hordjál.A sport jót tesz neki.Hány gyereked van?
2011. márc. 24. 22:24
 13/17 anonim ***** válasza:
28%

Off, de csak Magyarországon vannak ilyen primitív emberek, akik úgy gondolják, hogy a gyereket 1 évnél tovább nem kell/érdemes szoptatni.

A legtöbb országban teljesen normális dolog, ha valaki 3-4-5 évig szoptat.

2011. márc. 25. 11:29
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

ma 11:29

Egyes országokban meg férgeket esznek az emberek.

2011. márc. 25. 17:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
a fiam 17 hónapig cicizett és így is értem miről beszélsz! nekem egy hónap múlva lesz műtétem és én már alig várom! én úgy gondolkodtam, h legyen állami kórházban, mert ott én nagyobb biztonságban érzem magam (több orvos....stb), ill. nem utolsó szempont az ár sem. Szerintem rosszul közelíted meg a kérdést, negatív tapasztalat rengeteg lehet, de gondolj csak arra, h egy szülés kapcsán mi történhet. Én olyan orvost kerestem akiről sok a pozitív tapasztalat, ill. nem írt senki rosszat. Az orvos is csak ember és hibázik, de a munkái alapján eldöntheted, h neked az mennyire tetszik amit csinál, ill. a konzultáción a személyes találkozásnál szerintem sok minden eldől. Tudod aki az egyiknek megfelel, az nem biztos h a másiknak is!
2011. márc. 26. 12:49
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a nyugtató és segítő válaszokat! Az egyik pillanatban holnap kés alá feküdnék,a másikban pedig maradnék természetes. A férjem sem tud segíteni 50-50 %-ban támogatja mindkettőt :).

Szeptemberig még van időm,mert közben megtudtam,hogy fél évet várni kell szoptatás után. Addig kenegetem, feszesítem,a sportot meg már úgyis fél éve csinálom.

Amúgy tényleg rengeteg a primitív ember,aki megszólja azt aki sokáig szoptat,de nem értem mi közük hozzá??? Nekem nem kell utánna olvasnom semminek,nekem minden szívből jött. Három fiam van egy 19,egy 11 és egy 3 éves és mindhárom a mai napig minden nap elmodja,hogy anya szeretlek. Pedig a nagyobbikkal csak neten tudok beszélni,mert Londonban tanul. 2.5 éves koráig cicizett Ő is,mégsem maradt a szoknyám alatt. Nagyon harmónikus a viszonyunk,tényleg nem panaszkodhatom,boldog kis család vagyunk. Vajon mit tudnak ezek a nagy kritikusok erről??? :))) Tényleg csak nevetek rajtuk és sajnálom őket.

Minden pozitív hozzászólónak szép hétvégét kívánok!!

2011. márc. 26. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is hajszál pontosan 3 évig szoptattam a kislányomat, most 7 éves és bár nagyon jó és szoros a kapcsolatunk, nem gondolom, hogy anyafüggő lenne.Kisfiamat is legalább ennyi ideig szeretném szoptatni, ő most 13 hónapos.

Nekem szerencsém volt, meg tettem is érte, hogy ne ereszkedjen meg a mellem, mert folyton melltartót hordtam+ mellápolóval kenegettem, így annak ellenére, hogy a húszas éveim végén szültem,a szoptatás után szinte ugyanúgy nézett ki a mellem mint előtte, azaz nem ereszkedett meg.Nem tudom, hogy ez most is így lesz-e, de ha nem, azt is elfogadom,mert rettegek a műtétektől.

Én is azt tudom javasolni, hogy inkább csak varrasd fel, ha megúszható az inplantátum berakása, mert kevesebb a kockázata és természetesebb marad a melled.

2011. márc. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!