Milyen az anyajegy utáni heg?
Hamarosan leveszik a kb.: 0,5 cm-es anyajegyemet az arcomról. Szeretném tudni, hogy milyen a heg a levétel után. Tényleg nem látszik? Ha lehet, képet is linkeljetek. (én nem találtam a google-ban.) Félek, hogy nagyon fog látszani, így elronthatom az arcomat.
12/L
személyfüggő
neked nem csináltak olyat h mondjuk a hasról v a kézről leszedtek egy kettőt??mert ez kimutatja h mennyire vagy a hegesedésre képes.
Attól is függ hogy hogyan veszik le.
Kivágják vagy lézerrel? mondjuk lézerrel azt hiszem csak a nagyon piciket szedik, nem igazán tudom
nekem a derekamról szedtek le kettő nagyot az egyik púpos volt és zavart a másik pedig veszélyes... nagyon mélyre kellett vágni és ezért nekem eléggé meglátszik a heg, pedig már több mint fél éve csinálták... (de azt mondták majd elmúlik)
mindjárt lefényképezem és felteszem, remélem nem ijesztelek el :)
szia:) előző vagyok, itt a kép amit ígértem:
(remélem jó a link)
szóval...nem csúnya és már nem is látszik annyira, érintésre púpos, de azért volt ennél csúnyább is, pirosabb, sőt néha lilás színe is volt :S de nem zavar mert nem látszik úgysem, és el fog múlni :) csak ugye nekem fél év után lett ilyen elfogadható
de tényleg nem szeretnélek elijeszteni, mert van olyan ismerősöm akinek az orráról szedtek le egy kisebbet és csak egy mikroszkopikus lyukacska látszik, tényleg nem vehető észre, max ha naaaaaaaagyon közelről nézem, szóval minden ember más
remélem neked nem lesz vele semmilyen bajod :) nekem amúgy is kényes a bőröm...
17/L
Sziasztok!
Mindenképpen plasztikai sebésszel vetesd le. Jó plasztikai sebészt viszont írhat, aki tud, segítségképpen másoknak, mert elég sok plasztikai sebész van Bp-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!