Hány éves kortól csinálnak szilikon melleket? és mennyi?
Nálam kizáró tényező, ha egy nőnek szilikon melle van. Inkább legyen kicsi, lógós, vagy akármilyen, mint műanyag.
Ez az én véleményem, és ettől függetlenül mindenki azt csinál a testével, amit akar.
23F
De nem tudhatod biztosan :D
Nekem egy éve nőtt meg. most 18 vagyok és azelőtt deszka voltam.
én már 14 éves koromban biztos voltam benne, hogy nem fog megnőni. Most 21 leszek és nem nőtt meg....így már gyűjtögetek és tuti, hogy megműttetem ááááá alig várom hogy végre ne kelljen mniden felsőm alá hiper-szuper-extra-tetrapack-bigxxxl-es szivacsos melltartót felvenni, hogy TALÁN látszódjon "valami"!!!Én csak lelkesíteni tudok mnidenkit, hogy "vágjon bele" XD a pasiknak meg:....
Mert ez olyan, hogy: ajj minek csináltatod meg, jó ez így (tudat alatt félnek a komplexusuktól-ha értitek XD), ha meg megcsináltattad akkro meg: Hűű ez nem is olyan rossz...
Nincs semmi komplexusom, nekem egyszerűen a kicsi mellek is ugyanúgy tetszenek. Ha nőként saját részének tekinti akkor tökmindegy mekkora, szeretni fogja a pasi.
Ha meg nem tetszik a pasinak, akkor lapátra vele.
Sokszor nem a mellmérettel van a baj hanem az énképpel. Annál lehangolóbb nincs, mikor egy nő szégyenli a testét. Ezen műtét meg csak tünetileg segít.
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!