Mi lett Vanessa Hudgens arcával? (képpel)
2011. márc. 13. 13:06
1/14 anonim válasza:
olyan mintha nem is ő lenne!
sztem hízhatott,és azért ilyen
3/14 anonim válasza:
Miert? Mit latsz rajta mast? Ha valamit is csinalt, talan az orra van lekeskenyitve egy kisit es roviditve, de lehet hogy csak feny, tavolsag, szog es smink az oka.
4/14 anonim válasza:
Az 'új' kép ugyan olyan mint a 'régi' képek közül az első.Csak közelebbről;)
5/14 A kérdező kommentje:
sokkal szélesebbnek ésotrombábbnak tűnik az arca. ezt séttésnek szántam csak ott oldalt szögletesebb lett neki...vagy mintha olyan arc plasztika lett volna...na mind1
2011. márc. 13. 13:48
6/14 •ß• válasza:
Én se látok nagyon különbséget...max. annyi hogy az "új"-on szélesebb az arca állkapocs résznél,de szerintem ez csak azért van mert közelebbről más hajjal van fotózva...esetleg tényleg hízott,de ennyi.
7/14 anonim válasza:
szerintem csak széthúzták a képet
8/14 A kérdező kommentje:
ja , akkorlehet...de úgy az első és utolsó képet egymás mellett nézve...húhhh... az utolsó mennyivel..inkább úgy mondom hogy az első mennyivel szebb :)
2011. márc. 13. 13:51
9/14 anonim válasza:
Csak "ráncolja" az utolsón az izmait. Elég morcos fejet vág rajta. A többin meg szép sima az arca, mert természetes és mosolyog. Erősen kétlem, hogy hízott volna.
10/14 anonim válasza:
más fényviszonyok, más haj, és +kilók, esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!