5 napja van kölök pc-m és minden nap kezelem octenisept spray-vel. Normális hogy be van gyulladva és gennyes?
Mit nem értesz, Ezt írtad a kérdésben:"5 napja van kölök pc-m "
Kölök= kisgyerek (bár én inkább kölyöknek hívom, de van aki kölöknek)
pc= personal computer, azaz személyi számítógép
Szerintem sokan mások is többszöri elolvasás után jöttek rá, hogy nem személyi számítógépről szól a kérdés. Bevallom, én magam is legalább 4-szer olvastam el, és az első válaszból jöttem csak rá, hogy miről lehet szó. No meg a kérdező életkorát is 15 alattinak lőttem be, a stílusa alapján... :-)
Túl bonyolult manapság rövidítések nélkül, Magyarul írni. Pedig ha jól tudom, akkor még napjainkban is az általános iskolában, kötelező tananyag a Magyar nyelvtan és helyesírás... :-)
A gyulladás egy ideig normális. De figyelni kell rá, el ne fertőződjék.
A kérdést én is nehezen értettem meg. Azért érkezett néhány goromba hozzászólás, mert szégyen az, ha a saját anyanyelvét nem tudja valaki művelni. Avagy olyan hanyag, hogy nem törődik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!