Mekkora lett VV Zsófi melle?
Ezen nem tudom miért vagy kiakadva. Én ismerek olyan 17! éces lányt, aki érettségiajándékba kapott implantátunot. Zsófi már nem gyerek, 19 éves, és ha ő így érzi jól magát (megjegyzem, jól tette), akkor elvégezteti a műtétet. Pluszba nem is óriási mellet csináltatott magának. Egy nő megérdemli, hogy szépnek, nőiesnek érezze magát. Csak arra lennék kíváncsi, honnan volt rá pénze? A VVben fizetnek enhnit?:O
A tiéd meg biztos azért nőtt meg, mert híztál...
A tiéd meg biztos azért nőtt meg, mert híztál...
Tudom, hogy jólesne, ha most megerősítenélek ebben, de nem:)
Szimplán elkezdetem nőiesedni, ennyi:P
Nem tudom, nekem 14-16 évesen nagyobb és feszesebb mellem volt, most már látszik h. lejjebb ereszkedett és kisebb lett, pedig nem fogytam, csak öregedtem.Bár még nem csúnya,de látszik h. már lejebb ment.
Zsófi helyében én is megcsináltattam volna, bár én terhesség után simán megcsináltatnám ha lenne rá pénzem,de én nem keresek annyit és nem vagyok közszereplő.Mindenki azt csinál a testével amit szeretne.
26/l
Hát a mellnagyobbításért én sem rajongok. Talán az alkatom miatt is. De valahol azért megtudom érteni a zsófit, bár tény, hogy a "szépsége" nem ettől függ.
Én is 19 éves vagyok, és pár hónapja volt egy mellkisebbítésem. Ezt is elítéled, csak mert fiatal vagyok?? Én nem bírtam volna ki még 1 évet sem, óriási mellekkel. Nem hiszem, hogy ez az orvosok szemétségén múlik. Nekem pl TB-re csinálták. 18 éves kortól bárkinek csinálhatnak plasztikai műtétet. Persze vannak esetek amikor előbb is.
ne fikázzátok már!!! szegény lány nem tehet róla! nem ő dönti el hogy mekkora legyen a melle...
van 1 ismerősöm neki is kicsi a melle (nagyon kicsi) és szegényt szinte már a depresszióba cukkolták.
Szóval hozott egy döntést hogy neki elege lett a lenéző emberekből. Még egyszer mondom nem tehet róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!