Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mekkora lett VV Zsófi melle?

Mekkora lett VV Zsófi melle?

Figyelt kérdés
Eddig mekkora melltartót hordott? és most?
2011. márc. 11. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen. 19 évesen nekem is kb ekkora volt (mondjuk nekem akkor sem volt ilyen csoffadt, szépen állt). Aztán 25 éves koromra a duplája lett, mivel szedtem magamra, nőiesedtem. Most közepes méretű és szép. Annak az "orvosnak" is tőből törném le mindkét kezét, aki egy 19 éves (fejletlen) tininek implantátumot helyez be, ezeknek komolyan semmi nem szent.
2011. márc. 13. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nem tudom miért vagy kiakadva. Én ismerek olyan 17! éces lányt, aki érettségiajándékba kapott implantátunot. Zsófi már nem gyerek, 19 éves, és ha ő így érzi jól magát (megjegyzem, jól tette), akkor elvégezteti a műtétet. Pluszba nem is óriási mellet csináltatott magának. Egy nő megérdemli, hogy szépnek, nőiesnek érezze magát. Csak arra lennék kíváncsi, honnan volt rá pénze? A VVben fizetnek enhnit?:O

A tiéd meg biztos azért nőtt meg, mert híztál...

2011. márc. 17. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:

A tiéd meg biztos azért nőtt meg, mert híztál...

Tudom, hogy jólesne, ha most megerősítenélek ebben, de nem:)

Szimplán elkezdetem nőiesedni, ennyi:P

2011. márc. 17. 16:27
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
20 éves korod után? Jó későnérő vagy:)
2011. márc. 17. 16:41
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom, nekem 14-16 évesen nagyobb és feszesebb mellem volt, most már látszik h. lejjebb ereszkedett és kisebb lett, pedig nem fogytam, csak öregedtem.Bár még nem csúnya,de látszik h. már lejebb ment.

Zsófi helyében én is megcsináltattam volna, bár én terhesség után simán megcsináltatnám ha lenne rá pénzem,de én nem keresek annyit és nem vagyok közszereplő.Mindenki azt csinál a testével amit szeretne.

26/l

2011. márc. 24. 09:24
 16/19 anonim válasza:

Hát a mellnagyobbításért én sem rajongok. Talán az alkatom miatt is. De valahol azért megtudom érteni a zsófit, bár tény, hogy a "szépsége" nem ettől függ.

Én is 19 éves vagyok, és pár hónapja volt egy mellkisebbítésem. Ezt is elítéled, csak mert fiatal vagyok?? Én nem bírtam volna ki még 1 évet sem, óriási mellekkel. Nem hiszem, hogy ez az orvosok szemétségén múlik. Nekem pl TB-re csinálták. 18 éves kortól bárkinek csinálhatnak plasztikai műtétet. Persze vannak esetek amikor előbb is.

2011. márc. 28. 17:29
 17/19 Pici.Lili válasza:
100%

ne fikázzátok már!!! szegény lány nem tehet róla! nem ő dönti el hogy mekkora legyen a melle...

van 1 ismerősöm neki is kicsi a melle (nagyon kicsi) és szegényt szinte már a depresszióba cukkolták.

Szóval hozott egy döntést hogy neki elege lett a lenéző emberekből. Még egyszer mondom nem tehet róla

2011. ápr. 11. 10:06
 18/19 anonim válasza:
100%
Utálom az ilyeneket hogy: jujj de kicsi még nekem is nagyobb van, meg jajj de pici, nincs is neki... meg hasnoló megjegyzéseket a másik mellére. Senki nem tehet arról hogy kicsi a cicije. Olyannak születsz amilyennek, nem te befolyásolod. Nekem is pici a cicim (70b), és? nem tehetek róla, ilyenre sikeredtem, és nincs pénzem arra hogy bármit tegyek ellene. Bár ha lenne akkor sem jutna szerintem eszembe.
2011. ápr. 27. 00:11
 19/19 anonim válasza:
100%
Egyettértek az elözővel ! Szegény nem tehetett róla, hogy nem nőtt meg a melle. Nekem sem nőt sajna nagyra pedig én médg szültem is és 31 éves vagyok és most jutottam arra a döntésre hogy mellnagyobításra megyek. Nem azért ,hogy jobban nézzek ki hanem hogy a közérzetem jobb legyen! Én tudom milyen érzés ha valakinek nincsen cicije! Nagyon rossz!
2011. júl. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!